7. - Lukey I'm pregnant.

275 21 8
                                    

Leia - sen:

"Už ti to jde mnohem líp dcerko," usmál se Anakin, když se zvedal ze země. Máma ke mně přišla a položila mi ruku na rameno. Otočila jsem se na ni a usmála se. Máma měla v očích nějaké jiskřičky. Nevím jestli smutku nebo radosti, ale hlavní pro mě bylo, že je tady se mnou.

"Leio, teď mě zkus odhodit mnohem silněji než jak jsi to dělala doteď," řekl Anakin pevným hlasem. Vyděšeně jsem na něj pohlédla a chystala se odporovat.

"Leio!"

"Ale tati...."

"Představ si, že jsem Luke a mučím toho tvého Hana."

Jakmile to Anakin řekl, tak jsem se přestala ovládat. Už jenom pomyšlení na to, co Luke může Hanovi dělat, mě dokázala rozpálit, takže jsem ve vzteku pozvedla ruku a Anakin odletěl nějakých dobrých dvacet metrů daleko.

"Ani! Jsi v pohodě?" vyjekla máma a vrhla se k němu. Anakin se začal zvedat a zároveň se držel za záda. 

"Teda Leio, netušil jsem že máš takovou razanci. Nemyslel jsem si, že tě to až tak naštve," pokýval hlavou a zároveň se usmál. V další chvíli řekl něco, co mě dokonale vyvedlo z míry. Nečekala jsem, že to řekne po necelých třech týdnech takového tréninku. 

"Leio. Myslím že jsi připravená čelit bratrovi. Tvoje Síla se mnohokrát zvětšila a tvoje umění se světelným mečem je silnější než to moje."

Otevřela jsem ústa dokořán a hleděla na Anakina jako bantha. Po chvilince jsem si uvědomila jak asi vypadám, takže jsem zavřela ústa a, jelikož jsme byli ve snu kde je možné cokoliv, tak jsem jej pevně objala. Anakin, nejdřív překvapený, mě zlehka objal a pak se k nám připojila matka. 

Náhle jsem ucítila bodavou bolest v hlavě. Kdyby mě Anakin nedržel, tak bych zřejmě padla k zemi. Oba rodičové se ke mně sklonili a matka mi přiložila ruku na čelo. 

"Co se stalo Leio?"

"Zřejmě Luke nebo Han. Jeden z nich cítí obrovskou bolest. Nevím proč cítím i Hanovy pocity. Pokud je jeden z nich v nebezpečí, tak..."

"Hanovy pocity cítíš proto, že ho miluješ. A je zřejmé že v nebezpečí je právě Han a ne Luke," přerušila mě matka. 

"V tom případě musím Hana zachránit! Jestli mu Luke jen zkřivil jediný vlásek na hlavě, tak ho přerazím!" 

"Leio, nezapomeň že se nesmíš nechat ovládnout hněvem či nenávistí nebo strachem. To všechno vede na rozcestí. To všechno vede k Temné straně Síly. Nenech se tím zmást stejně jako já nebo tvůj bratr."

"Ano tati," přikývla jsem, naposledy je oba objala a probudila se. 

xxx

Luke:

S Marou jsme seděli v našem obývacím pokoji a Mara vedle mě pila čaj. Hlavu jsem měl podepřenou dlaněmi a přemýšlel. Pokud se mi nepodaří Hana zlomit, tak musím nějak přivést Leiu, jenže jak?! Pokud nepřijede za ním, tak za mnou těžko, pokud ví že jsem na Temné straně Síly. Nějak jsem to nevydržel a zvedl se z pohovky. 

"Kam jdeš Lukey?"

"Jen tak se projít," odpověděl jsem Maře vyhýbavě a zmizel v chodbě vedoucí do vězení. Naprosto jasně jsem slyšel její povzdech. Je mi líto, že jí nemůžu říct všechno. Přišel jsem do vězení a hned mě zarazila jedna věc. A to Hanův hlas, který říkal jen jedno jediné jméno. 

"Leio. Leio."

Pokud bude pokračovat, tak jí přivolá. Zřejmě už toho má dost. Tak a pokud jej Leia slyší, tak mu trošku pomůžu. Silou jsem si přivolal krátkou dýku a schoval ji za zády. Trhnutím jsem dootevřel dveře a Han okamžitě zmlknul. 

Sister vs. Brother (Star Wars CZ)✔Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ