1.Prima zi de scoala

36 3 1
                                    

Ma numesc Emy ,am 17 ani si sunt din Los Angeles. am parul brunet si ochii caprui spre negru . Mama mea a murit acum o luna,familia mea e inca in doliu,mai mult eu ,pentru ca asa numitul tata a uitat de ea . acum umbla cu alte femei si abea daca mai trece pe acasa ,dar chiar nu mi mai pasa,el a omorat o pe mama ,din cauza batailor lui s a imbolnavit.  

Am o viata ingrozitoare si dezordonatat ,mananc in dezordine si niciodata ceea ce trebuie ,de aceea ametesc foarte repede. Singurele persoane care nu au uitat ca exist sunt prietena mea Ashley si Allan pe care il cunosc de la gradinita. Sunt singurele persoane carora le pasa de mine si de sanatatea mea,au grija daca mananc sau sunt bolnava.

15 septembrie

Suna alarma zgomotos. ma trezesc cu greu si ma duc in bucatarie. Surprinsa ,il vad pe tata acolo. Incerc sa ma furisez pentru ca probabil e beat si nu vreau sa ma loveasca ,din neatentie sparg un pahar*mda perfect*-voce sarcastica.

-Ce dracu faci??? 

_Scuze ca te am deranjat,nu o sa se mai intample,dar abea acum observ ca nu m am schimbat si aveam pe mine un maieu subtire si o pereche de boxeri. Imi impreunez mainile in jurul meu.

-Misca dracu ,sa nu te mai vad! si imi trage o palma  atat de tare incat ma da cu capul de podea.

Izbucnesc in plans si alerg spre baie.Dupa ce ma linistesc ,ma duc sa fac un dus,apa fierbinte ma relaxeaza. Ma uit in oglinda ,observ ca noptile nedormite si au pus amprenta pe fata mea. Ma dau cu putin fond de ten ,rimel si imi prind parul intr un coc simplu.  Cobor in camera mea si ma imbrac cu o pereche de blugi rupti,o camasa rosie  si imi iau conversii mei negrii in picioare.

Pun cateva caiete ,un pix si vitaminele fara de care nu pot trai in genata si ma grabesc spre bucatarie,ma uit pe furis si observ ca psihooatul ala pe care nu il pot numi tata , a plecat,sper sa nu se mai intoarca . Imi fac un bol de lapte cu cereale,si imi iau vitaminele. Cobor in graba pe scari si imi apare in fata...

*va urma*...

Sper sa va placa...Chiar voi face un efort sa rescriu cartea...sper sa aiba acelasi succes si sa nu rescriu degeaba ... :*



Вы достигли последнюю опубликованную часть.

⏰ Недавно обновлено: Mar 29, 2016 ⏰

Добавте эту историю в библиотеку и получите уведомление, когда следующия часть будет доступна!

I Need You (1)Место, где живут истории. Откройте их для себя