Elf Makarnası & Muggle Bayıltan

223 30 7
                                    

Merhaba Aşçı Büyücüler,

Önceki sayımızda size Kaymak Biramın çok özel tarifini vermiştim. Birçok arkadaşım kendi kaymak biralarını tattıklarında harika olduğunu söylediler. Eh, benim gibi muhteşem bir kişilikten başka ne beklenir ki?

Bu sefer sizlere tam olarak 2 tane mükemmel bir aşçı tarafından önerilen tarifler söyleyeceğim. Birincisi Elf kültürüne ait biraz eski bir şey ama bahar olduğuna göre renkli şeylere ihtiyacımız kesinlikle var. Bu yüzden Kaymak Kafe'de yeni renkli ve karanlıkta parlayan Kaymak Biraları yapmaya başladım. Belki başka bir sayıda bunun da tarifini size verebilirim ama bu şu an için büyük bir sır. Her neyse dediğim gibi basit bir tariften başlayalım istedim.

 Her neyse dediğim gibi basit bir tariften başlayalım istedim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Malzemeler:

♢Bir paket boyanabilir sihirli makarna

♢Birkaç paket Elf tozu (özellikle kendi ürünüm olanı tavsiye ediyorum. hem makarnaya tatlı bir lezzet veriyor hem de rengini sağlamlaştırıyor.)

♢4 yapraklı yonca (hem şans için hem de güzel gözüküyor)

♢Peri Tozu (tercihen iki paket)

♢Ve bir sihirli tencere

Yapılışı:

Tencereyi ocağa koyun ve suyunuzu kaynayana kadar ateşin altında bekleyin. Karıştırmak için benden aldığınız özel kaşığı kullandığınızdan emin olun, özellikle makarna için kullanılan bir kaşık ve makarnaları yapıştırıyor, böylece upuzun bir Elf makarnanız oluyor.

Peri tozunun ilk paketini dört yapraklı yonca ile birlikte tencereye döküyoruz. Ardından renklendirus büyüsü yapıyoruz ama dikkat edin tencerenize gelmesin! Eğer gelirse sorun yok üzülmeyin benim yeni tencerelerimi alabilirsiniz büyüye dirençliler ve harikalar üstünde adım var. Biri daha ne ister ki? Büyünüzden sonra 5 dakika kadar pişirin içine istediğiniz şekerlemeyi atın en son da Elf tozu ve diğer paket peri tozunu atın ve işte rengarenk bir makarnanız oldu.

Evet ne düşünüyorsunuz? Bence de harika ama şimdi ikinci tarifimizi yapmak birazcık zor o yüzden dikkatle okuyun.

Bu tarif için bazı özel şeylere ihtiyacınız olacak bunların hepsini muhteşem kişiliğim ile kurduğum internet sitesi BüyücüAşçılarİçinHarikaEşyalar.com sitesinden bulabilirsiniz. Bunları temin ettikten hemen sonra ise Muggle Bayıltan tarifimize geçiyoruz.

Pek bilindik değildir ama ismi tamamiyle mecaz anlam yüklüdür aslında bu tarif Muggle bayıltmanın aksine sadece çok güzel tadının olması özelliğine sahiptir. Bu tarifi yapmak için ise ihtiyacınız olan malzemeler aynen şunlar:

♢Bir adet devekuşu yumurtası

♢Herhangi sihirli bir kuşun tüyü

♢Bolca et

♢İsteğinize bağlı olarak baharatlar

♢Çınar ağacı yaprağı

Bunları topladıktan sonra devekuşu yumurtasının ortasında bölün ama sıvısı içinde kalsın. Tüm malzemeleri yumurtanın içine dökün ve 2 dakika boyunca karıştırın. Tüm malzemeleri içeren yumurta kabuğunu fırına atın ve 2 saat boyunca 260°C de pişirin en sonunda kabuk tabak şekline gelinceye kada etrafını kırın ve işte 4 kişiye yetecek kadar Muggle Bayıltanınız oldu.

Bu benzersiz tarifler ve daha fazlasını bir dahaki kitabım olan Sihirli Yaratıkların Kültürleri ve Yemekleri'nde bulabilirsiniz. Ben okumakla uğraşamam diyorsanız da eğer koşarak Kaymak Kafe'ye gelin ve muhteşem eserlerimin tadına bakın.

WITCH WEEKLY - NİSAN 2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin