2.11

5.6K 395 21
                                    

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Jau valanda laika sėdžiu su Quella savo kambaryje ir riejuosi dėl vestuvių. Tai iš tikro mane nervina, bet panelė nusiteikusi ryžtingai ir visiškai nenusiteikusi man pasiduoti. Nors mane tai žavi, bet dabar ko labiausiai norėčiau, tai persiversti ją ant kelių ir gražu jos užpakaliuką nuplakti. Nors aš galiu.

-Gal jau parveši mane namo?-paklausė.

Dabar ji man primena į Quella, kuria aš pažinau: nedrąsia, bet ryžtinga mergina. Man ji tokia patinka. Jos isterijos ir dramos verčia mane jaustis gyvu. Buvau įpratęs, kad žmonės man paklusta. Net tapati Amanda man pakluso ir pirmiau man tai teikės džiaugsmą. Kai sutikau Quella supratau, kad šitos isterikės tikrai nepaleisiu. Ji bus mano, net jei man reikės prigirdyti ją ir priversti ją pasirašyti.

-Ne. Mes visa laika pykomės, o juk turėjo būti graži diena. Geriau visas tas dramas dėl vestuvių perkelkime į rytojų, ką manai?-užkėliau ją ant savo kelių.

Ji atsiduso ir palinksėjo. Matau, kad ji pavargus ir nori baigti visus tuos pykčius, bet šiandien. Aš irgi noriu. Jau pavargau grumtis su ją ir žinoti, kad bet kokiu atveju ji vis tiek laimės. Knisantis dalykas. Niekada nepralaimėdavau ir niekada nenusileisdavo, o dabar jaučiuosi, kaip liurbis Quellos dėka.

Nosimi perbraukiau per jos kaklą ir pabučiavau jį. Ji taip skaniai kvepia: vanilės kvapas maišytas su braškėmis. Vėl pabučiavau jos galvą ir ji atlošė ją padėdama ant mano peties. Švelniai bučiavau jos kaklą ir klausiausi jos dūsavimo. Aš nieko dar nedarau, o ji jau lydosi ant mano kelių. Keisčiausia, kad aš nenoriu dabar jos išdulkinti. Nebuvo taip, kad nenorėčiau to. Aš tiesiog dabar noriu ją laikyti prie savęs ir mėgautis jos kvapu, bei švelniu balsu. Paėmiau ją nuotakos stiliumi ir paguldžiau į lovą atsiguldamas šalia jos ir lyg šilkinę paklodę užsitraukdamas jos kūną ant savęs. Ji buvo mažyte, trapi būtybe, bet jos charakteris yra tikras ginklas prieš mane.

-Kodėl nori mane vesti Niall?-paklausė ji.

Negaliu pasakyti, kodėl ją noriu vesti. Ji supyktu ant manęs ir turbūt daugiau niekada negalėčiau prie jos artintis. Nors kartais pradedu abejoti ar tikrai tik dėl to, kad sužlugdyčiau Viktorą ir savo tėvus.

-Tiesiog tu man rūpi ir man reikia isterijų savo gyvenime,-pašaipiai tariau ir ji žaismingai trenkė man per krūtinę.

-Mulkis,-nusišypsojo pakėlus galvą.

Nesusivaldęs pabučiavau ją ir nelaukdamas jokio leidimo įkišau savo liežuvi į jos burną. Tai iš šono atrodo, kaip besiseilinantis paaugliai, bet man patinka jausti jos skonį.

-Valgei šokoladą? Kur radai?-atsitraukęs paklausiau.

-Virtuvėje,-šyptelėjo.

-Nuo tavęs nieko nepaslėpsi tiesa?-nusijuokiau.

Ji nuraudus papurtė galvą ir vėl mane pabučiavo.

PRABUDAU NAKTĮ DĖL keistų garsų. Quella miegojo nusisukus nuo manęs ir čiulpė savo nykštį. Vėl išgirdau tą garsą ir galiu prisiekti, tai sklinda iš virtuvės. Lėtai atsistojau iš lovos apklodamas Quella ir ištraukdamas jos pirštą iš burnos, bet ji jį gražino vėl į burną. Lėtai išėjau iš kambario ir čiupau golfo lazdą, kad jei bus koks vagis galėčiau jam užvažiuoti. Lipdamas laiptais girdėjau, kaip kažkas kuičiasi ne tik virtuvėje, bet ir svetainėje. Jų čia trys ir jie tikrai nėra mano pažįstami. Po velniais mane nori apvogti. Nusileidęs laiptais tvirčiau suspaudžiau lazdą ir įjungiau šviesą pamatydamas du kaukėtus vyrukus ir viena ateinanti iš virtuvės. Jie visi trys susižvalgė ir puolė mane. Nieko nelaukęs trenkiau vienam iš golfo lazdos per galvą ir jis be sąmonės sukrito ant žemės. Kiti du nesiruošė, taip lengvai pasiduoti, nes sulaukiau iš jų kelių smūgių į šonkaulius. Trenkiau vienam į žandikaulį ir jis per kelis žingsnius atsitraukė nuo manęs, bet kitas pasinaudojęs progą, kad esu nukreipęs dėmesį nuo jo spyrė man iš kelio į pilvą. Susirietęs sukritau ant žemės jausdamas, kaip iš nosies bėga kraujas. Norėjau keltis, bet pajaučiau smūgį galvą, todėl visiškai sukritau ant žemės paskutinį dalyką pamatydamas, tai kaip Quella išsigandus nulipa laiptais ir bėga link manęs. Tik ne tai.

KAAABUMMM! Biškeli veiksmo padaviau liaudžiai. Turbūt pirma karta bandžiau aprašyti muštynes taip smulkiai ir tikiuosi man sekėsi.

PAKOMENTUOJAME MERGINOS!!

Boss (N.H.)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora