Chapter 1

23.3K 412 20
                                    

Harry's POV
Daddy bude na mě hodně naštvaný, až se vrátí domů. Jedno pravidlo které NESNÁŠÍ, když ho poruším, je, když si hraju sám se sebou. Daddy mi řekl ne a když řekne ne, tak to znamená ne. Dostanu tvrdý výprask a on ze mě bude zklamaný. 

Louis' POV
Konečně jdu domů po dlouhém dni v práci. Všechno co chci cítit, je sladká jahodová vůně vlasů mého chlapečka. Doufám, že byl hodným chlapcem pro jeho daddyho, protože dnes se necítím na to, abych ho potrestal. Nemůžu se dočkat až přijdu domů a budu cítit chlapečkovi hříšné rty omotané kolem mého ptáka. Jen přemýšlení o tom mě dělá tvrdého. Možná že kdyby Harry byl hodný chlapec, tak ho pěkně tvrdě ošukám, jen tak jak to má rád. Moje zlatíčko bude muset jen počkat, než se dostanu domů.

Harry's POV
Daddy přijde brzy domů. Myslím, že bych to neměl říkat daddymu, protože když to neudělám, tak daddy na mě nebude naštvaný. To je to, proč to daddymu neřeknu, že jsem si hrál sám se sebou. Ale co když na to přijde a ten trest 100x horší pokud to udělá. Mám půl hodiny než přijde domů, takže mám půl hodiny na to, abych něco vymyslel. Pokud mu to neřeknu, tak mě pěkně tvrdě ošuká a doufám, že dostanu i butt plug. Ale pokud mu to řeknu, zbije mi zadek. Dobře, špatně, neřeknu mu to. 

Louis' POV
Konečně jsem doma, zajímalo by mě, kde je moje zlatíčko. Vždy když jsem prošel dveřmi, tak byl tam, objal a políbil mě kdekoliv. 
"Harry zlatíčko, kde jsi lásko?"
"Jsem v koupelně daddy."
Díky Bohu, vím kde moje zlatíčko je. Jakmile Harry vyšel z koupelny, tak mi dal tu  největší pusu. Téměř tak velikou. Něco přede mnou skrývá, zajímalo by mě co to je. Dotýkal se sám sebe? Ne to by neudělal. 
"Harry lásko můžeš přijít nahoru na vteřinku?"
"Už jdu daddy."
Slyším Harryho utíkat nahoru po schodech. 
"Ano daddy."
"Hrál jsi si dneska sám se sebou zlatíčko?"
Vidím Harryho oči, jak se rozšířily.
"N-n-ne nedotýkal jsem se sám sebe daddy."
"Harry nelži mi."
Harry se podíval dolů a já jsem věděl, že bude brečet.Rozešel jsem se za ním a objal ho a políbil na temeno hlavy. 
"Zlato, víš jak to chodí."
"Ale daddyyyyyyyy."
"Harolde teď."
"Ne daddy."
"Harry nenuť mě počítat do tří."
"Jedna."
"Dva."
"Nenuť mě se dostat ke trojce."
"Tř-"
"Dobře daddy."
"Teď pojď na můj klín."
"Víš za co dostaneš výprask, Harry."
"Protože jsem si hrál sám se sebou daddy."
"Takhle to je správně, tak pojď ať to máme za sebou zlato." 


(Omlouvám se za chyby, doufám, že ten překlad není hrozný a jinak.. co si o tom myslíte? :D Vote/koments potěší - Karry114)







Daddy Louis Boyxboy - Czech translateKde žijí příběhy. Začni objevovat