Poglavlje 72

764 39 2
                                    

Ovi dani su mi uzasni, od kako je Lorena dosla mnogo mi je lakse, a pogotovo zato sto sve zna i ne moram nositi tezinu tajni koje me muce. Plasim se za nju, ali ona je borac, mozda je cak i jaca od mene, ona me savrseno razume, izboricemo se sa svim ovim, siguran sam u to.

Tesko mi je, znam da pati, osecam kada je pogledam, osecam krivicu jer sam jos svasta rekao i izgubila je bebu, moglo je sve biti drugacije, ne bih preziveo da je zauvek izgubim, volim je vise od zivota.

Konacno kuci, jedva cekam da zagrlim Lorenu, da je mazim i dodirujem.

Kada sam stigao u stan Lorena je bila u kuhinji, gledala je otsutno kroz prozor, prisao sam joj oezno i zagrlio je.

-Da li je sve u redu malena?

-Da, spremila sam nam rucak. Kako ti je bilo na poslu?

-Ok je sve. Hajde da jedemo, gladan sam. Samo da se umijem.

-Vazi, postavicu sto.

-Rucali smo u tisini, Lorena nije cak ni jela, prevrtala je hranu po tanjiru.

-Malena, desilo se nesto?

-Ustvari da. Nije nista opasno, ne brini.

-Reci sta nije u redu?

-Roberto ima isporuku oruzja, saznala sam i javila inspektoru.

-Kako si dodjavola to saznala? Ustao sam besan od stola.

-Rekla mi je osoba od poverenja koja radi za njega, uostalom to ce i inspektor otkriti.

-Opet si uradila nesto opasno!

-Nisam, to je osoba koja me je spasila one kobne noci, zahvaljujuci njemu nisam prodata. Oseca da mi duguje.

-Sta ako je namesteno?

-Smiri se, proverice inspektori.

-Nemoj vise da se mesas u te stvari, obecaj!

-Ne mogu da obecam, ali potrudicu se.

-Ne razumem te, nakon svega ti opet rizikujes zivot, zar nisi dovoljno patila?

-Ovo radim zbog nas, resicemo ovo zajedno.

Tog dana uvece inspektor Markovic javio je da je potvrdjena isporuka, Lorena je bila u pravu, a ja sam bio lud od brige sto se umesala u to. Trebalo je da je udaljim od svega, da ne sazna za sve ovo, a sada, ne samo da je saznala, nego se i umesala, trvdoglava je i hrabra, tako se brinem za nju, umro bih kada bi joj se nesto lose desilo.

Dve nedelje ce prolaziti tako sporo kao godine, odlucio sam da par dana odemo negde na planinu da se opustimo, Loreni ce ubrzo poceti predavanja, pa da iskoristimo vreme, ima jos cetiri meseca do porodjaja, preuredicemo stan, a i pricacu sa Lorenom, mnogo je bolje da kupimo neku kucu i uredimo je po nasoj zelji, bice bolje i za nas i za bebu koja dolazi. Primecujem da joj je dosta teze iako se trudi da se ponasa normalno, zelim da joj pomognem i olaksam joj sve, dovoljno joj je tesko i ne zelim da sebrine oko svega. Zelim da odmara i da se sto vise opusti.

Plasim se, ne zelim da se uplice u sve, a ne znam kako je dosla do svih informacija, ona je tvrdoglava, plasim se da se ne uplete u nesto opasno, zelim da je drzim izvan toga.

Veceras idemo na Kopaonik, imam tamo vikendicu i siguran sam da ce se obradovati, ona ne zna, misli da cemo ici tek za par dana, pozvacu Sofi, kumu i kuma i par prijatelja, iako se zna sa njima, najvise se druzi sa Sofi, bice opustenija, mada je kuma njenih godina i slagace se.

Cele noci nisam oka sklopio, Lorena je pored mene spavala blazenim snom, ustao sam i istusirao se, Marta je bila u kuhinji, spremila je dorucak za oboje, uzeo sam posluzavnik i odneo dorucak Loreni u krevet, bila je tako lepa, usnula, kao Andjeo, poljubio sam je nezno, probudila se.

-Sergej...

-Dobro jutro malena, doneo sam ti dorucak.

-Takvo mi se budjenje svidja. Mogla bih da se naviknem. Nego pusti to, ljubi me, zelim te.

-Moja mala je divlja od jutra, hm...

-Zar ti vise nisam privlacna ovakva?

-Naravno da jesi mila, samo se bojim da te ne povredim.

-Ne brini, neces, zelim te, dodji.

Zeleo sam je, previse, ali bila je tako krhka i plasio sam se.

Ljubio sam je i dodirivao, nestala je sva briga i problemi sa tim poljupcima, imali smo jedno drugo i oboje smo znali da cemo sve lako prebroditi.

Utapao sam se u njenim usnama, njeni poljupci su mi bili potrebni kao vazduh da bi disao, ona je bila moj spas, moja svetlost, moj sjaj, moj zivot nije imao smisla bez nje.

Ljubio sam je sve zesce, mazio je, moje ruke su bile svuda po njoj, dahtala je, svukao sam joj spavacicu, nije imala ves ispod, ljubio sam joj grudi, sisao bradavice, lagano sam spustao usne na zaobljeni stomacic sve dok nisam dosao do njenog brezuljka, bila je tako vlazna i spremna za mene, dodirnuo sam je usnama, sisao je, uvijala se i dahtala od mojih dodira, stavio sam dva prsta u nju i ona se rasprsla na komadice, moj ud je bio tvrd kao koplje i vec spreman da udje duboko u nju, svukao sam trenericu i bokserice i lagano usao u nju, do kraja, navlacila se sve vise na njega dok sam joj ljubio usne. Okrenuo sam je, ja sam bio na ledjima, a ona na meni, bio sam tako duboko u njoj, jahala me je sve jace i brze, spustila se i ljubila moje usne, divlje, pozudno, ulazio sam u nju sve brze, kretali smo se zajedno, stegla se oko mene i vrisnula, svrsila je takvom zestinom, tresla se od orgazma, ubrzo za njom sam i ja svrsio, tako je bilo savrseno, spojeni, dva tela, a jedna dusa.

-Volim te Sergej, prosaputala je.

-I ja tebe volim malena, do ludila.

Mazio sam je po ledjima dok se odmarala u mom zagrljaju.

-Malena, dorucak.

-Uh, sacekaj jos malo, tako sam lenja.

-Da te nahranim?

-Razmazices me.

-Nema veze, volim da te razmazim.

-Hajde da provedemo dan zajedno ljubavi.

-Sve sto zelis malena, mozemo ceo dan da se mazimo.

Istusirali smo se zajedno, doruckovali na zastakljenoj terasi, mazili se, gledali filmove, zagrljeni, zaljubljeni, daleko od sveta, dan je proleteo tako brzo, Lorena mi je zaspala na grudima u dnevnoj sobi, odneo sam je u spavacu i polako spremio za spavanje, ubrzo sam i sam zaspao u njenom toplom zagrljaju.

-Dobro jutro spavalice.

Otvorio sam oci i docekao me Lorenin slatki osmeh.

-Dobro jutro malena, budna si?

-Jesam, odavno, gledam te kako spavas, tako si lep usnuo.

-Hm, laskavice.

-Hajde, idemo pod tus, zakasnicu na posao.

-Danas treba da odem na fax da uzmem papire i skripte za predavanja i polaganje, svraticu ako si slobodan?

-Vazi mila, svrati pa cemo na rucak. Odoh da se spremim.

Anđeo slomljenih krila Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu