1 Dalis

7.6K 318 3
                                    

I hate you Malik
1 dalis.
-Bri kodėl tavo akys tokios raudonos. ,-nusijuokė Zoe.
-Kad tave geriau matyčiau. ,-nusivaipiau.
-Vėl tas kvailys miegot neleido?
-Taip... ,-atsidusau. Nuėjom į istorijos pamoką. Atsisėdome į galinį suolą.
-Žinai tau reiktų iškviesti policiją. Miegoti tai reikia. ,-prunkštelėjau.
-Gal ne...Jis nevaldomas. Nežinia ką po to gali padaryti.,-vėl atsidusau. Taip noriu miego. Ponas Robinsonas įėjo į klasę. Visi choru pasisveikinom.
-Šiandienos tema bus apie Egiptą, ką apie jį žinote? ,-paklausė mokytojas. Kol visi diskutavo nauja tema aš sugebėjau galvoti tik apie miegą...Ir kaip nekenčiu Malik. Galiausiai pamoka baigėsi. Išėjom iš klasės.
-Na Bri mums laikas išsiskirti.
-Zoe nepalik manęs su tuo pamišėliu toje pačioje klasėje! Prašau. ,-ji tik nusijuokė.
-Gyvenimas yra gyvenimas. ,-apsisuko ir nuėjo.
-Ir čia skaitosi geriausia draugė. ,-murmėjau eidama iki dailės klasės. Pasiėmusi savo drobę atsisėdau į savo vietą. Paėmiau teptuką ir švelniai brūkštelėjau per ją. Pro duris įgriuvo Zayn. Atsisėdo šalia manęs.
-Tai kaip miegojai? ,-žvaliai paklausė.
-Tavo dėka puikiai! ,-sarkastiškai atsakiau.
-Žinojau, kad tau patiks ACDC. ,-nusijuokė. Kaip jis gali būti žvalus kai tik pradedant švisti išjungė savo prakeiktą muziką?!
-Kitą kartą muziką rinksiu aš. ,-šyptelėjau.
-Gerai. Na mėlynake mane kviečia. Iki. ,-žvilgsniu parodė į kekšė vardu Selestė. Tas jo dirbtinas mielumas. Jo garsi muzika iki paričių taip nervina... Atrodo tuoi užmigsiu. Užmerkiau akis.
-Mėlynake nemiegok tam reikalinga naktis. ,-vėl sugrįžęs kalbėjo.
-Tai vieną naktį supistai išjunk savo klaikę muziką. Tada aš gerai išsimiegosiu.
-Kodėl tavo tėvai negirdi muzikos o tu girdi? ,- jis aiškiai mane erzina.
-Dar bent žodis ir aš tau nurausiu tai kas nusirauna. ,- sušnypščiau. Zayn iškėlė rankas į viršų apsimesdamas nekaltu. Į klasę įėjo mokytoja. Net neatsisukdama pasakė:
-Zayn pasitrauk nuo Bri. Kiek gi dar tu prie jos kibsi. ,-štai kodėl ji mėgstamiausia mano mokytoja. Zayn išraudo ir perėjo į kitą suolą. Šyptelėjau. Pradėjau toliau tapyti. Ir visai neblogai sekėsi.
Kodėl mėgstamiausios pamokos prabėga greičiausiai? Taip nesąžininga...Pasidėjau drobę į spintelę ir išėjau. Su Zoe susitikome prie spintelių.
-Senai nesimatėm. ,-stipriai apkabinom. Atsitraukėm. Pažvelgėm viena į kitą ir pradėjom juoktis kaip nesveikos.
-Viskas baigiam. Einam pasportuoti biškutį. ,- pro juoko ašaras pasakiau.
-Man Luna sakė, kad jai Vika sakė, kad jai pasakė Zayn, kad tą senį pakeitė kažkoks naujas kūno kultūros mokytojas! ,- Zoe taip viską greitai pasakė, kad neviską supratau.
-Einam persirengti. ,- nusitempiau ją į visai kitą mokyklos galą. Kambarėlyje jau rengėsi kelios merginos. Įsispraudžiau kampe. Greit persirengiau. Pažvelgiau į veidrodį. Tympos nesiekiančios kelių. Laisvais krintantys marškinėliai atrodo visai neblogai. Susirišau plaukus į arklio uodegą. Palaukiau Zoe's kol baigė tvarkytis ir abi patraukėm į sporto salę. Abi įsmeigėm akis ten pat. O Dieve...Tas užpakaliukas vertas nuodėmės. Galiausiai atsipeikėjom ir nužingsniavom pas kitas merginas, kurios tiesiog kariasi jam ant kaklo.
-Ar jis naujas mokytojas? ,-paklausiau.
-Taip. Aš naujas mokytojas. ,- kaip jis išgirdo?! Paraudau. Kai susirinko visi mokytojas prisistatė.
-Aš Louis Tomlinson. Būsiu kūno kultūros mokytojas. Tikiuosi sutarsim, o jei ne tada vaikinai pumpuos raumenukus, o mergikės stangrins užpakaliukus. ,- visi nusijuokė. Išskyrus mane ir Malik. Nežinau kodėl tai pastebėjau...
-Bėgam ratus. ,- visi pajudėjom viena puse. Zoe su kitom merginomis bėgdamos diskutavo apie Louis.
-Tau jis taip pat nepatinka? ,- krūptelėjau pamačius Zayn bėgant šalia.
-Turbūt. Bet užpakaliuką turi tikrai neblogą.
-Pas mane toks pat...Nori paliesti? ,- klastingai paklausė.
-Judu! Atsiskiriat! Vietos daug. ,- sušuko mokytojas. Apsižvalgiau. Visi bėga eilėje po 3-4, o mes dviese. Kas jam negerai? Zayn sulėtino tempą ir prisitaikė prie kitų vaikinų. Tą patį padariau ir aš. Galiausiai apibėgom begalę ratų, padarėm mankštą ir ėjom žaisti futbolą... Pirmą kartą nekenčiu futbolo.
-Komandos kapitonė turi būt pavizdįs kitoms! Nemiegok. ,- palinksėjau. Merginos prieš vaikinus. Koks debilas tai sugalvojo?! Gylei įkvėpiau.
-O tu būsi vaikinų komandos kapitonas. ,- pirštu parodė į Zayn. Ne, to jau per daug aš nežaisiu.
-Dabar kapitonė tu Zoe, padaryk jam įspūdi. ,- mirktelėjau jai. Apsisukau ir pradėjau eiti atgal.
-Bri! Nešk savo subinę į aikšte. Ir išspardyk Malik sėdyne! ,- sušuko Louis (mokytojas). Stabtelėjau. Mano veidą papuošė klastinga šypsena.

Jei skaitysit tęsiu :)))

I Hate You Malik (Baigta) Where stories live. Discover now