27: Singuri(partea a II-a)

6.7K 257 16
                                    

Nathalie simti cum nu mai are aer. Un Harry cu intrebari seducatoare deasupra ei, tentatia de a incerca lucruri noi se schimba din ce in ce mai mult pentru aceasta. Nathalie era foarte tentata de propunerea lui Harry, dar ii era putin frica. Se intreba daca o va plesni sau o va lovi din nou cu cureaua. Isi aminti ca datorita acelei cureluse...ajunsese la o placere nemaipomenita. Nu i-ar displacea sa incerce din nou.

"Curea sau palma, Harry?" Nathalie isi baga varful degetului in gura ca un bebelus. Se fataia sub Harry pentru a da de umflatura aia.

O pustoaica cu multe fantezii, gandi Harry.

"Hai amandoua! Te-am asteptat prea mult, ingeras." O indemna. Harry avea multe planuri cu Nathalie. Multe pozitii, multe jocuri pe care vroia sa le incerce si cu ea.

"Nu este vina mea, sa stii." Se apara Nathalie, ridicand mainile. Il trase de halat pe Harry pentru a-si zdrobi buzele de ale lui. Isi desfacu  picioarele si il impinse cu o mana mai bine in ea.

"Obraznicatura mica." Ii sopti Harry si ii musca lobul urechii pentru a primi un tipat din partea ei.

"Si nu iti place?" Harry isi baga mainile pe sub bluza ei de pijama pentru a nu gasi sutienul. Pe moment, fu uimit. Nu se astepta la asta. "Ce? Nu port sutien cand dorm. Ma enerveaza." Harry chicoti si ii ridica bluza pentru a lasa la iveala sanii lui jucausi si preferati. Nu era prea preocupat sa i-o dea jos bluza pana sa o auda pe Nathalie cum gafaie. Ii masa sanii, apasand in unele momente. Se opri pentru a-si da jos halatul ce aproape il sufoca. Nathalie se simti uda numai privind grozavia din fata ei. Se intreba daca putea fi mai rau, daca se putea scula mai mult.

Cateva momente se gandi la sosirea mamei ei acasa , dar incepea sa nu o mai intereseze. Avea mult timp la dispozitie. Liam. Trebuia sa-i spuna ca nu mai pot fi impreuna. Dorea sa lase gandurile astea la o parte pentru a se distra, macar de data asta si cu adevarat.

"Cu ce incepem, Harry?" Harry ii trase pantalonii lungi in jos, bolborosind cum ca uraste pijamaua asta groasa. Isi afunda capul intre picioarele ei surprinzator de fine pe care le masa.

"Hai sa scapam de danteluta asta al naibii de atragatoare, dar nu am ce face, ingeras." Harry folosi doar doua degete pentru a trage in joc chilotii, ce pentru Harry pareau doar un petic al dracu de sexy pe Nathalie. Plasa un sarut pe abdomenul ei fierbinte, putand sa o simta tremurand sub el. Asta il excita la maxim.

"Ah, Harry!" Gemu Nathalie atunci cand Harry isi cobora buzele spre zona ei intima. Nathalie nu s-a atins niciodata pentru a fi obisnuita cu senzatia aceasta. Pentru diferite persoane, la inceput, placerea este mai greu de primit. Se obsijnuiesc mai greu cu senzatia si atingerea altei persoanei.

"Banuiam eu ca esti uda, iubire." Harry folosi doua degete pentru a masa zona.  Nu introdu nimic. Stia ca e mult prea stramta si trebuie sa o ajute.
Nathalie isi ridica putin capul.

"Cum?" Harry ranji intre picioarele ei si ii saruta clitorisul. Incepu sa primeasca gafaieli si gemete in schimb.

"Simturile unui barbat."

"Harry? Parca ai spus ca o sa ma plesnesti si o sa folosesti cureaua..." Harry nu uita, logic.

"Desigur! Am nevoie sa te excit foarte bine ca sa le folosesc si pe acelea. Le doresti, nu?" Harry isi ridica putin capul dintre picioatele ei pentru a primi raspunsul. Isi musca buza.

"Normal ca le astept!" Exclama Nathalie dornica.

Harry avea o problema foarte ciudata.

"Nathalie? Ai incercat vreodata sa facj fingerbanging sau ai incercat sa te faci sa te simti bine?" Nathalie dezaproba.

"Nu...De ce? Sunt umeda." Harry rase usor. Are de invatat, gandi.

"Gafai, gemi, dar te opresti si pierzi placerea, orgasmul. Vreau sa te gust, ingeras. Incearca sa te relaxezi si nu mai vorbi!"

"Bine." Aceasta fusese ultimul cuvant pe care il scosese. Isi atinti ochii spre tavan si incerca sa se lasa dusa de val, dusa de limba calda ce ii atingea zona intima, ce facea cerculete si incepu sa o scoata din minti. Isi arcui putin spatele. Avea nevoie sa stranga ceva in maini si ursuletul de langa ea era solutia. Cealalta mana cobora in jos, isi masa abdomenul, apoi cobora catre parul lui Harry. Buclele o tentau.

"Doamne, Harry!"

La final, Harry o gusta din plin.

"Cum a fost?" O intreba.

"Minunat, Harry!" Se ridica si se aseza turceste. Se intinse putin pentru a-i oferi un scurt sarut. "Dar am nevoie de o pauza si un pahar de apa."

"Nu ai vrea sa gusti altceva in loc de un pahar de apa, Nathalie?"

"Suna tentant, Harry." Harry era de-a dreptul uimit de comportamentul lui Nathalie din ultima vreme. Era plina de surprize, incepu sa-l asculte, fara sa refuze, fiecare propunere de-a lui fiind tentanta pentru ea.

"In genunchi, acum!" Ordona el. Era deja excitat. Ii prinse parul in pumn, si o impinse pentru a i-o lua in gura. Nathalie hotari sa-si foloseasca si mainile. A mai facut asta inainte. Isi lipi buzele de varful fin si umed, masand restul penisului gigant si gros. Se forta sa nu foloseasca dinti cu cat inainta...cu cat iesea.

"La dracu, Nathalie! Nici nevasta-mea nu mi-a facut un blowjob atat de bun ca tine." Nathalie simti deodata un nod in gat. Se intreba daca oare realiza ce a zis. A facut-o. Harry a privit-o putin trist, dar continua sa scoata gemete si strigate.

"De data asta o sa-mi dau drumul pe sanii tai. O sa fie distractiv, iubire." Nathalie simti lichidul usor caldut cum ii curgea pe piept in jos. "Linge, daca vrei." Acesta nu fusese un ordin. "Ma duc sa fac o baie. Schimba-te! Continuam mai tarziu."

"Harry? Nu vrei sa facem o baie impreuna?" Fusese o intrebare atat de dulce pentru el.

"Desigur, ingeras!"

Gustul tentației (H.S)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum