Devil's Fang

541 16 15
                                    

Devil's Fang

- Introduction -

Written by Hayley00

« Indrazniti si pasiti pragul direct in aventura secolului, tineti-va caciulile si pregatiti-va sa fiti aruncati intr-un alt taram, nu exista cale de intoarcere odata ce a-ti patruns in aceasta lume.

Aye, camarade ! Navigand pe cele sapte mari, afundandu-ne intr-o lume a jafurilor, talhariilor si a romului! Infruntand pericolele si descoperind misterele oceanelor, furand comori si oua foarte nasoale ! Yo ho ho, o viata de pirat pentru mine.

Aprindem si carbonizam totul in cale, pradam, jefuim si pariem ! Cu totii ne adunam doar pentru tine ! Cu totii ne adunam sa te luam la bord si sa-mi tremure coastele navei daca nu e o povesta demna de aventurile pirateresti.... »

Blestemat fii ca respiri, papagal afurisit ! Nu mai da din clont ca o moara stricata! Deja i-ai plictisit pe viitorii nostri marinari !

« Craaaah, Jelly vrea un biscuite ! »

Data dracului mai e pasarea asta ! Odrasla diavolului !

Va invit pe toti, strengari, hotomani, pirati si piraterite, doamnelor si domnilor sa luati parte la cea mai mare aventura ! Umor, dragoste, drama, tragedie, ras si plans si bineinteles AVENTURA! Prada se va imparti in mod egal.

Intrati pe riscul vostru !

« Craaaah, Jelly vrea un biscuite ! » ....Pasare afurisita....

Devil's FangUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum