TRAFİK MAGANDASI

19.4K 399 56
                                    

Sabah her zaman ki gibi Ezgi ' nin beni itmesi ile yataktan düşerek açtım gözlerimi " kalkasana Eslim ya hergün aynı savaşı yapıyorum seni kaldırmak için" . " ya üf tamam sen git ben kalkıyorum ". Kapının kapanma sesini duymamla tekrar gözlerimi kapttım birden yüzüme dökülen su ile yerimden sıçradım. " kızım sen sabah sabah ne ictin nereden geliyor bu enerji " . " kalktığına göre ben hazırlanmaya gidiyorum sende cabuk hazırlan ve asağıya in ev icin alış - veriş yapcaz "." tamam geliyorum " . lavaboya gidip rutin işlerimi hallettim. Biraz rimel , eyeliner , ve de hafif çilekli dudak balmımı sürdüm. Saçlarım düz olduğu icin tarayıp açık bıraktım. Lavobadan cıktıktan sonra dolabımdan siyah t- shirt ve kot pantolonumu giydim. Her zaman spor giyinmekten yanayımdır . ayakkabı dolabımdan da konverslerimi çıkarıp giydim. Ve aşağıya indim " hadi çıkalım " " tamam." kapıdan cıktık ve taksi cağırdık .taksici " nereye gidiyoruz hanım efendi" .... Avm ye " tamam " camdan dısarıya bakarken dalmışım ve ani frenle kafamı ön koltuğa vurdum . taksici " önüne baksana oğlum " . " Diye bağırırken bende dışarıya baktım ultra yakışıklı bir taş."Bana bak adamı hasta etme yürü git işine yaşlı felan dem ... Tam birşeyer söyleyecektiki araya ben girdim ."Ne biçim konusuyosun sen ya karsındaki senden büyük kör müsün? Ayy pardon ya kör olmasan önümüze cıkmazdın arabayla.Hem yaslı felan demez ne yaprsın he ne yaparsın ." Sinirlenince kendimi tutamıyorum." Bana bak canının yanmasını istemiyorsan uza buradan . " ne diyorsun sen be trafik maganadası mısın sen nesin geri zekalı." hemen ezgi araya girdi " eslim boşver şunu ya bunun gibisi çok burada , hadi bin arabaya ." "tamam ". Tabiki de hâlâ içimden küfür ediyordum. Şöför de yerine oturup arabayı sürmeye başadı. ..... Avm nin önüne geldiğimizde hemen arabadan indik. Ezgi" eslim iyi misin? " " iyiyim ya sorun yok" ."tamam. Hadi gidelim". Avm ye girdik gözüme çarpan ilk mağzayı görüp" Ezgi hadi şuraya girelim " . "Eslim ev için alış- verişe geldik kendimiz için değil "." ya ne olcak ya"." susmayacaksın demi ?" . " ıııı evet " " sen git ben ev için alış- veriş yapıyım işim bitince gelirim." " tamam" . dedi ve uzaklastı bende hemen mağzaya girdim .Gözüme çarpan kombinin yanina gittim ve yanıma görevli geldi." nasıl birşeye bakmıştınız " kombini göstererek " bu kombinin 36 bedeni var mı"?tabiki hemen bakıyorum." teşekkürler" 1-2 dk sonra görevli geldi bende kıyafetleri alıp kabine gittim . kıyafetleri denedim ve cok güzel oldu .( kıyafet multide)

Tam kabinden dışarıya cıktım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Tam kabinden dışarıya cıktım . Ezgi beni bekliyordu. "Ben bunları ödeyip geliyorum "Ezgi' nin yanindan uzaklastım ve sıraya gectim . kendi üstümü incelerken pantolonumun paçasının kıvrıldığını gördüm . Hem ayağımı kaldırdım ve paçamı düzeltirken dengemi kaybediyordum ki ayağımı yere bastım . yok yere basmadım galiba ben yere bastım zannettim arkama dönmemle trafik magandasını gördüm . " yine mi sen takip mi ediyorsun beni "Birden bir kahka patlattı " hee ya nereden bildin . mal mısın kızım sen işim gücüm yok seni mi takip edecem ." " belli mi olur. ". " kırdın lan ayağımı ayı ". "Sen kendine bak be belki gerçek ayı görmüş olurs.... Görevli " hanım efendi sıra sizde buyrun lütfen " insana bi kapak yaptırtmıyorlar ya."

******

Taksiye binip eve geldik. Tabiki yolda hala küfür ediyordum. " Anahtar sende açsana Eslim kapıyı. " hıı tamam tamam açıyorum". Kapıyı açar açmaz odama gidip üstümü değiştirdim rahat birşeyler giyip aşağıya Ezgi' nin yanına indim . " Kahve ister misin"? " olabilir " ."tamam " mutfağa gittim ve ketıla su koydum su kaynadıktan sonra bardaklara kahveleri koydum suyu dökmeye başladım aklıma birden mağzadaki olay geldi ve gülümsedim . ama birden bir acı hissetmemle gülümsemem çığlığa dönüştü "aahhh yandım aaahh". " Eslim iyi misin?" " hee çook iyiyim.yandımya yanma keyfi yapıyom lan mal mısın yandım diyom göt" koşarak yanıma geldi" elini soğuk suyla yıka krem sürelim "tamm off cok acıyo" . kremi getirdim sürelim hadi " . çesmeyi kapattım ve kremi sürmeye başladik. "Aklın nerdeydi kızım nasıl şişmiş elin . " " Nerede olcak ya dalmışım işte " .ay carpılcam valla şimdi . " Neyse hadi sen geç oturda ben yapıyım kahveleri" . " tamam canım ". Koltuğa kendimi attım aklıma hemen annem geldi. annem olsaydı o da beni camdan aşagıya atardı."al bakalım kahveni " "teşkür ettim " . " off benim canım cok sıkılıyor ne yapsakki?" . " film mi izlesek " "yok ya başka bişey yapalım . mesela gece ... Bara gidelim yarın okul yok zaten ". " aynen ya gidelim gecelere akalım da ne giycez ." Ayarlarız az sonra neyse ben odama cıkıyorum yatıcam biraz sen uyandırırsın beni "." tamam hadi yat dinlen enerji lazım gece" "aynen" .











SEN BENİMSİN !!!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin