Cap.1

427 12 1
                                    

Numele meu este Aby, am 17 ani și m-am mutat în America de mică, părinți mei au murit într-un accident rutier, acum 2 ani, a fost un șoc prea mare, așa că Selene s-a oferit să se mute cu mine, că tot rămăsesem singură.
Selene e ciamai bună prietenă a mea, când eram mici nu prea ne suportam, dar cu timpul am început să ne înțelegem, în prezent find cele mai bune prietene.
Eu am părul negru, ochi căprui și nu sunt chair așa de înaltă, în schimb Selene e mai înaintă ca mine, are părul blond, ochi albaști, și e mai mică ca mine cu câteva zile, am uitat să mențin că ne-am mutat acum 2 luni în alt oraș, pentru că iubitul ei Jack, stă aici, și așa se pot vedea mai des.

7:43
Mă trezesc, îmi fac rutina pe care o fac în fiecare dimineață, iar apoi îmi fac un duș rapid, mă duc la dressing și aleg să mă îmbrac cu o pereche de pantaloni negri, un maiou alb, și teneși mei de culoare albă. Îmi fac părul cu placa, îl las pe spate, mă machez iar apoi îmi iau geanta, telefonul, și plec să mă plimb, e duminică, și e cald afară, merită o plimbare.

E prea cald afară, așa că mă așez pe o bancă la umbră, îmi controlez telefonul, și mă încrunt la vederea mesajului trimis de Selene.

"Să nu mă aștepți azi acasă, stau la Jack în noaptea asta."

Închid telefonul, și dintr-o dată o umbră apare în fața mea. Îmi ridic privirea să vâd cine se află în fața mea, era un băiat frumușel, cu ochelari de soare și părul negru, și ciufulit.

Se așează lângă mine pe bancă. Eu mă uit la el fară nici o reacție, iar el îsi bagă mâna-n păr iar apoi își scoate telefonul din buzunar, se uită la ceas și se întoarce cu fața către mine și zice:

-Ce faci păpușă?
-Ce-ți pasă ție ce fac eu.
-Off, nu fi rea mami, fi politicoasă.
-Politicoasă sunt când vreau eu mă băiatule, ne-am înțeles?

După cele spuse, mă ridic și plec. Înainte de a pleca acasă, am trecut pe la supermarket, să-mi iau ceva de mâncare.
După care am plecat acasă, am mâncat, mi-am făcut un duș, iar apoi m-am pus să dorm.

•Dimineață.

Mă trezesc greoi, îmi fac rutina pe care o fac în fiecare dimineață, întru-n baie să-mi fac un duș rapid. După mă îmbrac cu o pereche de blugii albicioși rupți la genunchi cu talie înaltă, o bluză albă, converse albe și geaca mea de piele neagră. Mă machez simplu, iar apoi mă pieptăn, și-mi las păru pe spate.

Azi e prima mea zi de școală, nu vreau să întârzi. Așa că mă grăbesc să ajung mai repede în stație.

Am ajuns la școală, încă nu a sunat clopoțelu, deci e bine, mă așez pe o bancă și îi trimit un mesaj lui Selene să o anunț că am ajuns la școală.

Clopoțelu sunase, am fost la directoaret să văd în ce clasă sunt.
S-a uitat pe calculatoru ăla jumătate de oră. După mi-a zis că sunt în cursu B.

Am intrat în clasă, mure-am de rușine.

-Aaa, tu ești fata nouă, nu-i așa? Zice profesorul cu zâmbetul pe buze.
-Da eu sunt. Zic zâmbind.

Erau toate băncile ocupate înafară de 2, ave-au doar 2 foi pe ea, și erau toate scrise și desenate.. Crecă erau și alea 2 ocupate.

Profesorul mi-a spus să mă prezint, și așa am și făcut.

-Numele meu ește Aby Green, am 17 ani și sunt aici de 2 luni.

Toți copii mi-au zis în cor: Bine ai venit, Aby.

M-am așezat în banca aia, scrisă toată și desenată, am dat cele 2 foi la o parte care ocupau toată bancă, m-am așezat acolo și am fost atentă le ce zice-a profu'.

Dintr-o dată ușa se deschide, intră un băiat, și i trântește în urma lui, profesoru nici nu îl bagă în seamă, el se apropie de mine, și se așează cu mine-n bancă.

-Uite-o mă pe fetița rea. Zice în așa fel să audă toți.
Mă uit la el, și-mi dau seama că era băiatul de ieri, din parc.
Mure-am de rușine, nici nu știam ce să zic, a continuat să râdă de mine cu lucruri gen "Ai venit la școală să înveți să ri 'respectoasă'?" Și mai multe.

Orele au trecut repede, am noroc că băiatu ăla stă mai mult pe afară de cât prin clasă. 😏😏
Ultima oră ave-am sport, eu ave-am blugi și nu am făcut, am stat pe scaun toată oră, uitându-mă la ei cum se întrec.

Pe băiatu ăla îl chema Mathias, am observat, toți îl stigau așa.
Ave-am nevoie la baie, așa că ia-m cerut voie la profesor.
Mi-am refăcut machiaju, și m-am spălat pe mâini, m-am uitat în oglindă și l-am văzut pe Mathias, în spatele meu, la bustul gol, cu un zâmbet în colțu guri.

Scuzați-mi greșelile..
Am decis să schimb personajele și povestea. Vă pup. În poză e Aby.💕

Băiatul RăuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum