Capitol 30

698 47 2
                                    


Era de la Derek  , un mesaj scurt si sec in care imi spunea ca are ceva de rezolvat si nu mai putem sa ne vedem, imi stricase toata dispozitia, imi dau telefonul pe silentios , ca sa nu mai am parte de alte 'surprize' si il arunc in poseta . 

-Scuze ca am intarziat

Spune Mara venid parca ca un vartej

-Ma bucur sa te vad

Ma ridic sa o iau in brate , era la fel de slaba ca ultima data cand ne am vazut  , am pupato pe obraz si ne am asezat, comandasem amandoua o cafea.

-Parca nu te-am vazut de ani, te-ai schimbat mult Liv

-Mara, a trecut dabea o luna, mi a fost dor de tine

-Si mie nespus de mult

-Aisha ce mai face?

O intreb eu , ia schiteaza un zambet in coltu l guri

-Imi pare rau sa iti spun dar nu stiu nimic de ea de cand a inceput vacanta de vara , imi trimisese un mesaj spunandumi ca se muta la bunica ei aflase ceva si are nevoie de concentrate si timp, dar nu stiu ce, si a spus ca bunica ei avea sa o ajute. Ah! si a mai zis ca renunta la anul acesta de scoala  va reveni anul viitor

-Cum?

Spun eu aproape sa ma inec cu cafeaua calda

-Dar dece ar facea asta? 

-Nu stiu, pare a fi intervenit ceva urgent.

Spune ea luand o gura de cafea, telefonul i suna iar ea si l scoate din poseta si raspunde 

-Alo? mama?

Raspunde ea facandumi semn ca ne vedem mai tarziu , o pup in fuga pe obraz si ma indrept catre parc, era o vara caldaroasa  asa ca m am asezat pe o banca la umbra.

Simteam cum cineva se uita fix la mine imi indrept privire in dreapta mea si observ pe cineva care statea rezemat de peretele magazinului de dulciuri, era un barbat de stul de solid acea privire imi amintea de cineva la fel de intunecat numai ca acest barbat era mult mai periculos , imi indrept privirea alt undeva si il vad pe Mark venind catre mine, ce   ma bucuram ca il vad, nu stiam cum sa plec mai repede de sub privirea acelui barbat care inca ma urmarea.

-Hei aici erai, am fost la tine.

-Scuze imi pare rau , trebuia sa te anunt

-Trebuie sa vorbim

Imi spune el

-Desigur dar nu aici

M-am urcat in masina lui iar in 2 minute am ajuns la apartamentul lui , am urcat sus si ne-am asezat impreuna pe canapea

-Liv... te iubesc

Inima imi incepu sa imi bata nu aveam sentimente puternice pentru el, tineam la el, se vedea ca ma iubeste din toata inima iar eu nu aveam deloc gand sa i frang inima.

-Liv stiu ca esti confuza si nu sti pe cine sa alegi dar sper ca ti ai dat seama ca cel care ma drogat in seara balului de  bun venit la scoala a fost Derek, sper ca iti dai seama ca erai si tu la fel de drogata ca si mine de el , doar ce am aflat ca te a violat in seara aia si nu pot sa cred ca

Facu el o pauza cu lacrimi in ochi, mangaindumi obrazul cu degetul mare, iar apoi continua suspinand

-Ca am fost un prost si te-am lasat singura cu unu ca el, acuma esti al lui , el nu te merita 



Tocilara : Indragostita de un vampirWhere stories live. Discover now