Yarışma Başlıyor

41 2 2
                                    

Ses yarışmasının başlamasına bir gün kaldı ve ben okulun en iyisiyim. Yarın bir üst tura geçecekler belirlenecek. Çok heyecanlıyım. Annelerin ruhu bile duymuyor. Düşünsene sen şarkı yarışına katılcan ve annenle baban bunu bilmeyincek. İşim bir yandan kolay bir yandan zor. Kolay tarafı sesim çok güzel. Zor tarafı destekleyenim sadece Anna. Anna olmasa ne yapardım bilmiyorum. Ahh ahhh neyse yarın olsun bakalım. Çooooooooook heyecanlıyım. Bugün günlerden pazar yani "Şarkı Yarışması" var. Anna'yla birlikte önce kıyafet almaya ordan kuaföre sonra da yarışmaya gidicez.
-Anne çıkıyorum.
-Nereye
-Anna'yla alışveriş merkezine ordan kuaföre ve şarkı yarışmasına gidicem.
-Tamam
Baksanıza bende şarkı yarışmasına geliyim mi yok tamam hemen git dermişcesine!!! Bazen büyükleri anlamıyorum demiş miyidim.
Bazen boğulcak gibi oluyorum neyse.
-Anna
-Petty
-Hadi hemen alışveriş merkezine gidelim.
-Tamam
Alışveriş merkezine geldiğimizde siyah kıyafetler aldım. Bir tane önü kısa arkası uzun bir elbise, siyah bir topuklu ayakkabı(topuğu çok yüksek değil) ve son olaraktan pırlanta takı seti. Ordan kuaföre gittik saçımı ve makyajımı yaptırdım. Yarışmaya gittiğimde bana bir kişi kalmıştı. Şarkıyı söylemeye başladım. Herkes sesime bayıldı ve bir üst tura geçtim. Yarı final...

Petty'nin HayatıWhere stories live. Discover now