2-... Έλεγχος

1.9K 172 234
                                    


2- ...Έλεγχος

Τη φιλούσε παθιασμένα, έχανε τον έλεγχο μαζί αλλά γινόταν μέρα με τη μέρα αχόρταγος μαζί της. Μπήκε σαν σίφουνας στη ζωή του, εντελώς τυχαία. Γνωρίστηκαν σε ένα πάρτυ μασκέ, και οι δυο φορούσαν μάσκες αλλά το βλέμμα του ενός παρέμεινε καρφωμένο πάνω στον άλλο, λες και περιμένανε να γνωριστούνε τη δεδομένη χρονική στιγμή, λες και η μοίρα τους έφερε αντιμέτωπους σε μια πολύ γλυκιά πάλη. Η δουλειά του δεν του επέτρεπε να χάνει τον έλεγχο, και όμως έτσι απλά δίπλα σε μια γυναίκα τον έχανε, είχε κάποιους κανόνες και η Λυδία τους πληρούσε όλους. Δεν γνώριζε και πολλά για την οικογένεια της αλλά τον ενδιέφερε το ήθος περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μια γυναίκα με ήθος, σεβασμό, και φυσικά δυναμικότητα θα μπορούσε να σταθεί δίπλα του. Η δουλειά της την έκανε γνωστή σε πολύ κόσμο της καλής κοινωνίας. Υπεύθυνη δημοσιών σχέσεων σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό, είχε τον αέρα μιας σταρ, το μαλλί της, το κορμί της, το περήφανο παρουσιαστικό όλα πάνω φώναζαν πως ήταν μια ντίβα.


 Ναι αυτό του άρεσε, πως ναι μεν ήταν μια ντίβα αλλά ήταν υπάκουη, τον ακολουθούσε πιστά

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ναι αυτό του άρεσε, πως ναι μεν ήταν μια ντίβα αλλά ήταν υπάκουη, τον ακολουθούσε πιστά. Για τον δικό του κόσμο αυτό είχε σημασία, ίσως και η κοινωνική θέση αλλά η ίδια το είχε καταφέρει μόνη της. Το αστέρι της έλαμπε και αυτός τη θαύμαζε, πολύ πιθανόν να τη ζήλευε κιόλας. Χάιδεψε την πλάτη της... τη φίλησε άλλη μια φορά. Είχε καθυστερήσει αρκετά στο νοσοκομείο όμως, είχε κάποια επείγοντα περιστατικά να ελέγξει από πολύ νωρίς.

"Πρέπει να φύγω" της ψιθύρισε ενώ της έγλειφε το αυτί...

"Εσύ και οι ασθενείς σου..." παραπονέθηκε αμέσως η Λυδία "αναρωτιέμαι κύριε Πετράκο εάν υπάρχει περίπτωση να σας κρατήσω στο κρεββάτι όλη τη μέρα;"

"Δεσποινίς Νομικού με εξουσιάζετε πλήρως, αλλά αυτή τη φορά θα σας χαλάσω το χατήρι" της γύρισε απότομα προς το μέρος του, τη φίλησε στο στήθος ενώ πιπίλιζε τις ρώγες. "με σένα έχω γίνει τόσο αχόρταγος"

The nerd and her (Mismatched Couples book 3)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα