Rampelník!

693 43 6
                                    

Maggie

Chci být tady v Zemi Věžemi. ( budu tomu říkat Neverland.) Řekla jsem si a tak udělala, vzala jsem do ruky náhrdelník a zmáčkla jsem knoflík a objevila jsem se tam kam jsem chtěla. Neverland!

Hned co jsem si nasadila náhrdelník tak jsem šla podívat na svoje milované území. Chci tu být strašně dlouho a má to svoje výhody. Máte to jako prázdniny, nebo klid od mladších sourozenců a Rodičů.
Každopádně tohle místo miluju a ani bych nikdy nedovolila ho zničit i když pár chyb se tu dá najít. Pomalu jsem se dostávala na místo určené když jsem slyšela divné zvuky z křoví. Nechci se radši dívat nebo to na mě vyskočí. A taky vyskočil, Peter Pan. Lekla jsem se tak, že jsem spadla do toho keře sama. " Petře sakra! Nemůžeš mě tak lekat!" řekla jsem naštvaně. "Promiň ale nevěděl jsem že do toho keře polezeš." zasmál se a podal mi ruku kterou jsem přijala.
Šel se mnou se projít k
Potoku v zadní části Neverlandu. " Rozhodla jsem se že tu budu nějakou tu dobu." vyflusla jsem to na něj jak horkou čokoládu. Zastavil se a koukal na mě jako na obrázek. " nemůžeš tu bejt tak dlouho." Rozešel se za mnou aby mě dohnal. "Proč ne? Nic se mi stát nemůže." řekla jsem v klidu a doufala že to nechá být ale ani náhodou. Chytil mě za ruku a koukal se mi do očí. "Něco se ti stane." Řekl smutně a hladil mi ruce dlaněmi. "Proč by se mi mělo něco stát?" zvedla jsem obočí.
"Protože se tu poslední dobou motá Rampelník." Obejmul mě a hladil mě po zádech. Nikdy jsem nikomu neřekla kdo u mě znamená Rampelník, to on mě naučil všechnu magii a kouzla. Byl to můj přítel do doby kdy mi zemřela teta která mě chránila před zlem.
Tehdy jsem tetě lhala kam chodím a on mě mezitím učil tajně magii a kouzla. Ale pak jsem na to doplatila, zabil mi Tetu a nikdy se už neukázal. Až do teď. A jak o tom ví Petr? Byla to i jeho teta.

"Pojď půjdeme ke mě do táboru." natáhnul ke mě ruku a já ji s radostí přijala. "Proč se ke mě chováš tak jako nikdy?" zeptala jsem se po cestě k jeho táboru. "Protože jsem si uvědomil že nejsi tak zlá a navíc jsi krásná." řekl a já jsem se rozplynula nad každým slovem, určitě jsem byla červená až na prdeli. Už jsme byli u tábora ale něco mi tam nesedělo, byla tam hrozná tma a to tam nikdy není zvykem protože tam se svítí i když všichni spí. "Něco mi tu nesedí." zašeptala jsem Panovi a ten jen kývl. "Drž se co nejvíc za mnou protože nám asi přišla náštěva." zašeptal mi do ucha a já myslela že bude všude klid ale to jsem nečekala co se stalo, Rampelník!

Nová část je tu ^^

Omlouvám se za chyby ale každej dělá chyby :D :))

Dneska jsem koukala na Prima Cool na další díl. Bylo, Nebylo !!:3 byl boží

Budu ráda za každý vote a komentář(^v^)

Vaše Ros.💙💙

Peter Pan And Lost GirlWo Geschichten leben. Entdecke jetzt