Prolog

6.4K 305 17
                                    

Dumnezeule, el chiar nu intelege cat este de atractiv. El nici macar nu intelege cat de greu este sa il privesti doar, fara sa vrei sa ii faci ceva. Era pe deplin sculptat, ca un Dumnezeu. Vreau sa spun, la dracu, daca eu as arata atat de bine cum arata el, as fi sigura ca m-as tine dupa el si as asculta fiecare cuvant pe care il spune. Angajamentul lui stabil de baiat mare, il facea totusi sa arate atat de virgin. Se scalda in inocenta, asemenea unui catelus cuminte, implorand sa fie lins. Nici macar nu ai fi putut spune ca este un sfant, ochii lui stralucitori dandu-l de gol. Practic, ochii lui tipau dupa atentie, iar eu nu imi doream nimic mai mult decat sa i-o ofer. Impingandu-l si apucandu-i lantul cu cruce de la gat, facand lucruri murdare impreuna cu el- cu acest sfant. 

Spun toate astea, dandu-mi seama din modul in care face sport; forta, frustrarea, furia. Nu am nici o indoiala ca acestui baiat nu ii place sa fie brutal. Nu ma poate ajuta cu nimic gandul asta, dar avand in vedere stresul si furia pe care el le transmite, le pot transforma in ceva la fel de intes ca si sexul. 

Virginitatea baiatul bisericos, inocenta lui, puritatea lui. Imi doresc atat de mult sa il prind in propriile mele maini si sa il faramitesc intr-un milion de bucatele. Imi doresc atat de mult  sa il privesc cum aproape explodeaza, in timp ce isi pierde controlul. 

***

bunaa. in primul rand vreau sa stiti ca aceasta carte nu este scrisa de mine, eu doar o traduc. am primit acordul autoarei sa o traduc. va fi o carte destul de perversa, probabil v-ati dat seama, asa ca daca nu va simtiti in stare, nu cititi. daca va place, astept parerile voastre. dau dedicatii, asa ca cereti. xx

Beg  h.s. au|| românăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum