Part 2- И в мен се породи чувство,което ме направи по-щастлива от всякога....

323 13 0
                                    


След като се отделихме той ме постави на леглото леко и започна да разтрива кракът ми.По едно време го натисна леко и аз отдръпнах кръка си от ръцете му.

Х:Искаш ли да го намажем с мехлем?Болката ще намалее...

Т:Става.

След което Тини стана и след първата крачка замалко щеше да падне,ако Хорхе не я беше хванал.

Т:Ъмммм.....Ще ме пуснеш ли?

Х:И защо да го правя?-след което започна да сваля ръката си надолу и ме обара по дупето.Повдигна ме и ме притисна за стената като започнахме да се натискаме и той започна да стиска гърдите ми,след което провря ръката по потника ми.

Т:Хорхе,моля те,спри.-след което си спомних как онзи ме беше изнасилил и очите ми се изпълниха с сълзи.Той ме погледна и шом ме видя се отдръпна леко и се обърна с гръб към мен.-Хорхе?Не е заради теб,просто преди една година ми се случи нещо ужасно и още не съм го преодоляла.-след което се обърна към нея.

Х:Знай че можеш да ми се довериш....Аз не съм клюкар като другите от групата на "готените",както ни наричате...

Т:Добре.Мисля че мога да ти разкажа,но ми обещай че след историята ще останеш с мен.

Х:Обещавам.

Т:Добре.Един ден с едни мои приятелки излязохме на караоке и на кино.Когато си тръгнахме беше много късно,а ние бяхме пеша.Всички тръгнахме към къщите си,но на няколко пресечки от нас ми запушиха устата и ме заведоха в един изоставен склад,където никой не можеше да те чуе и ме изнасилиха.Този с който се сбихте ме бе изнасилил.Затова толкова ме беше страх.Името му е Питър.Сега знаеш историята ми.

Х:Аз наистина съжалявам.Благодаря че ми каза.-след което прегърна крехкото тяло на момичето което беше истрадало толкова много.След като се отделиха Тини се опря на него и отидоха да вземат аптечката.Намазаха синината с мехлема и Хорхе й помогна да слязат в кухнята.-Аз май трябва да тръгвам.-след което се запъти към вратата.Тогава Тини проговори.

Т:Остани за вечеря?-и го погледна с тъжен поглед в очакване да се съгласи.-Мооооля теее?

Х:ако вашите се приберат и те заварят с момче в къщата ще си помислят нещо.-когато чу това се просълзи и няколко сълзи се стекоха от лицето й.Той отиде при нея и избърса сълзите,след което я прегърна.-Нещо лошо ли казах?

Последен дъх....Where stories live. Discover now