4-Doniya!

8 2 0
                                    

Merhaba bunu sevgili okuyucum için yazdım..
Bölüm şarkısı Justin Bieber-Love Yourself

Işıklar yandığında ben gözlerimi sımsıkı kapatmış olcakları bekliyordum.Yukarıda tutulan -zorlukla- ellerim serbest kaldığında ben onları hâlâ yukarıda tutuyordum,olayın şokunun etkisini atlatamamıştım.Bayan Malik bana şaşkınca bakıyordu,ben ise hâlâ ona bakıyordum koridorun sonundaki odaya girdiğinde. Tanrım çok taştı,hadi git konuş onunla diyen iç sesimi zorla durdurdum.Bayan Malik beni rahatlatmak için büyük evlerinden odaların birini bana vermişti.
Telefonumu açıp sadece Günışığım yazan isme tıkladım.Önüme bir sayfa açıldı ve ara-mesaj işaretleri vardı.Ve ara butonuna bastım.Çalmaya başladı.O sıra içeriye uzun saçlarını savurarak giren Doniya yüzünden (artık Tasha yok)anında kırmızı işarete basmak zorunda kalmıştım.Elindeki pijamaları bana göstererek gülümsedi.Bende ona en samimi gülüşümü yollayıp elindeki pembe balıklı altı aldım,tişörte baktığımda toz pembe renginde ve üstünde Zayn fever yazıyordu.Fakat bunu üstüme giydiğimde anladım ve beni birdaha görmez diye üzerimden çıkartmadım.
Akşam gece 3
Doniya ve Walihya ile dedikodularımızın sonu bitmek bilmemişti.Boğazım kurumak üzereyken kızlardan izin isteyip odadan çıktım.Kapıyı açtığımda aşağıda gergin bir ortam olduğunu anlayınca merdivenlerin kenarında durdum.Beni göremeyeceklerinden emin olduğumda dinlemeye başladım.Şu esmer çocuğun sadece bir kelimesini duymuştum Bieber mi gelecek? Diye oda kimdi? Herneyse artık abarttığımı düşünüp merdivenlerden yavaş yavaş aşağı inmeye başladım.Gözler bana döndüğünde avcuma kadar olan üstü biraz daha çekiştirip biriyle boğazımı biriylede mutfağı göstererek "Su" dedim Walihya'nın zorla bağladığı topuz ile tatlı olduğumu düşünüyoRUM.Şu esmer olan üstümdeki tişörtte takıldı ve 32 diş gülümsedi.Huh? Nolmuş ki bu yazıda? Bayan Malik esmer olana "Zayn Lucy'e bir bardak su verir misin?"adı Zayn olduğu çocuk gülümseyerek cevapladı"Tabii" ve beni mutfağa götürdü bardağa su koyuşunu izledim.Birden kafasını kaldırdığında.Anında bakışlarımı yere çevirdim.Gülümsediğini duymamak için sağırı bırak kör bile olmak lazımdı.Suyu bana verdiğinde teşekkür edip aldım.İçişimi izlediğinden gülmemek için kendimi zor tuttum.İşaret parmağıyla üstümdeki yazıyı işaret ettiğinde su boğazımda kalmıştı öksürmeye başladığımda sırtımı sıvazladığında öksürmem geçti koşar adımlarla yukarıya çıkmaya başladım Zayn ın kahkahası bütün evi doldurmuştu. Öldün sen Doniya!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 23, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bad Girl(R.R)Where stories live. Discover now