Strumfii

1.7K 69 7
                                    

Desenele care ne au bucurat copilaria cu prezenta lor , se pare ca ascund secrete intunecate, asa fiind si in cazul strumfiilor.

Cine nu a auzit de strumfi?! Pff , adorabilele creaturi mistice albastre si vrajitoruo cel rau Gargamel impreuna cu pisica lui care incearca sa prinda strumfii dar este impiedicat datorita prostiei lui
Totul frumos din descriere dar adevarul este acesta

Multi au observat ca strumfii poarta palarii albe tuguiate, cu exceptia liderului care poarta un coif asemanator rosu. Acest stil vestimentar il vedem in lumea reala la membrii clanurilor KKK. In plus, cel mai mare dusman al lor este Gargamel, un individ zgarcit cu nasul mare si par de culoare inchisa. Pisica lui Gargamel se numeste Azrael, care in traditia evreiasca reprezinta numele ingerului mortii.
UN alt specialist, Antoine Bueno, a explicat in cartea sa "Le Petit Livre Bleu: Analyse critique et politique de la société des Schtroumpfs" de ce strumfii ar fi comunisti. Acestia traiesc intr-o lume unde initiativa indivduala nu este niciodata premiata, mananca toti impreuna, isi asculta liderul cu religiozitate si nu-si parasesc niciodata comunitatea.

Adevarul desenelor animateWhere stories live. Discover now