11

20.9K 1.5K 356
                                    

Bölüm şarkısı yok. Ama öneri bir şarkım var. Justin Bieber'ın Sorry'sinin postmodern coverlanmış hali. Bir şans verin. ♥

# Sorry - Vintage Motown Justin Bieber Cover ft. Shoshana Bean

Müzik zevkime güvenirim.

Multimedya ♥ ben ♥ yapan kişi

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Multimedya ♥ ben ♥ yapan kişi. Ayrıca aşağıda gördüğünüz hareket eden kız Eylül! Merak edenlere... 

Eylül

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Eylül

Çarpıldığımı sanıyordum. Gerçekten. Etrafa yayılan o elektrik akımının buz mavi rengini ve çıtırtısını duyuyordum. Tenimi cayır cayır yakması, uyuşturduğu gibi diriltmesi de cabasıydı. Sıkı sıkıya tutunduğum tek gerçek, başımın dönüyor olduğunu bilmemdi.

Dudaklarım mühürlenmişti. Bırak konuşmayı, küçük bir nida bile çıkmıyordu. Sessizlik... Gecenin ruhuna yakışan bir sessizlik vardı aramızda. Gürültülü nefesler, çılgın bakan gözler... Biraz önce yaşadığımızı kelimelere dökecek kadar güçlü değildim. Ne söylesem eksik kalacak, hissettiğimi anlatmaya yetmeyecekti.

Tim, tişörtüne sardığım ellerimi tutup olduğu yerden çekti onları. Bırakacak sandım; arkasını döndüğü gibi koşarak uzaklaşacak. Fakat o ellerimi sıkı sıkıya tutup, "Haydi, seni temizleyelim," dedi. İçime dolan hafifleme hissine sıkı sıkıya tutundum. Kafamı sallamakla yetindim.

Beni banyoya götürürken yürüdüğümü hissetmiyordum. Sanki ayaklarım yere değmiyordu. Küçük ama bana ait sihirli bir bulutun içindeydiler. O taşıyordu beni değerli ve nadide bir eser taşırmış gibi. Böyle hissetmeme sebep olan öpücük geldi aklıma. Sahi aklım hâlâ yerinde miydi?

Suyu açarak ellerimi ıslattı. Kırmızı boyanın lavaboya çarpışını heyecanlı göz kırpışlarımla izledim. Bedenim yatağa muhtaçtı fakat ruhum Tim'in varlığından çılgına dönmüştü. Hangisinin daha baskın olduğuna karar veremediğimden tepkisiz kalmayı seçiyordum sanırım.

Büyük avuçlarına biraz sabun döktü. İyice ovaladı; köpürttü ve tenini beyaz baloncuklara hapsetti. Sonra elleriyle ellerimi kavradı ve bizi baloncukladı. Temizledi, hassasiyetle ovaladı ve arındırdı. Kollarımı temizledi. Yüzümü... Aynadaki aksim çok komik görünüyordu. Yanaklarım kıpkırmızı olmuştu gözyaşlarımı silmek için elimi kullandığımdan. Sonra üstüne tekrar ağlayınca yanağımdaki kırmızılığı bölen incecik bir çizgi olmuştu boydan boya. Tim, onları özenle temizledi. Kuruyan yaşlarımın üstünden geçmeden önce gözlerime baktı. Kaşları sebebini bilmediğim bir rahatsızlık duygusuyla çatıldı. İçini çekti sonra. Böyle tüm dünyayı nefesine hapsetmek istermiş gibi.

Efsunlu Adamlar Kod Adı: Cambaz (Kitap)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz