İDDA MI???

42.4K 1.1K 401
                                    

Eve gelince direk odama geçip sıcak bir duş aldım . Altıma bir şort giyip odadan cıktım . Burağı odasında göremeyince odasına çıkmak için merdivenlere yönelirken kapı çaldı . "Allah allah aksam aksam kim bu "diyerek kapıya yöneldim . Kapıyı açınca 45-50 yaşında bir adam elindeki mektubu bana uzatarak imza atmamı söyledi . Imzayı atınca adam çıktı. Kapıyı kapattım. Burağa geldiğini sanıp masaya bırakırken üstünde "selin 'e" yazıyordu . Mektubu açınca burakla bir cocugu idda hareketi yaparken çekilmiş bir fotoğraf vardı birde bir mektup mektubu açınca içinde "idda konusu olmak nasıl bir duygu güzelim burak seni sevmiyor beni seviyor senin icin iddaya girdiler sadece bence fazla bağlanma o benim "kim olduğuna bakınca "gizli bir hayranın "yazıyordu . Kan beynime sıçrarken burak merdivenlerden inerken  "kim gelmiş aşkım " diyince  ona tokat attım . "Bana aşkım deme nasıl dı bari güzelmiydi idda beni daha ne kadar oynatmayı düşünüyordun . Özür dilerim burak bey iddanızı bozdum . " dedim ve kapıyı çarpıp çıktım . Dışarıda yağmur yağıyordu ve benim üstümde sadece bir şort ve askılı kazak vardı. Şuan yağmurun altında deli gibi koşup ağlıyordum . Nereye gittiğimi bilmeden . Bu olay beni fazla etkilemisti . Çünkü ilk defa birine aşık oluyordum. Bir anda babamla benim her zaman gittiğimiz  yere gitmeye karar verdim . Gideceğim yer  bir evdi ama bizim oturduğumuz evlerden daha farklıydı . Çünkü orada huzur vardı . Kutu gibi bir ev ve burakların evinden 2 sokak ilerde . Eve geldim . Şimdi siz diceniz anahtar yok . Anahtar gizli yerde paspasın altındaydı anahtarı cektim ve kapıyı actm iceri girerken yine aradığım huzuru buldum.
 

BURAKTAN

Selin giderken sadece bakabilmiştim . Bunu eminimki su yazmıştı . O da bana aşık ve kendisi kuzenim . Hemen onu aradım
-Alo su senmi gömderdin lan

-Evet nasıl ama güzel dimi daha bununlada kalmıcak sana hsrşeyi zehir edicem  burak o fotoğraflar hala elimde . Ve o fotoğrafları silmem icin benim olman lazim

Allah kahretsin silmemis pisikopat kız . O fotoğraflarda .................... neyse sonra ögrenirsiniz . Hemen montumu alıp selini aramak icin evden ciktim nerde olacagını tahmin ediyorum . Of selin bu yağmurda evdrn cikmak nedir yaa.

SELİN'DEN

Eve gelince direk odama geçip icimi dökmek istedim bir kagit cikardim ve yazmaya basladm .

Evet arkadaslar bolum sonu biliyorum  kisa oldu ama k.b okuyan cok ama beyeni az açıkçası biraz üzüldüm  desteklerinizi bekliyorum . Cok uzun bir ara oldu ama zamanım yoktu . Ama artık böyle olumcak her salı y b gelcek .
Not . Kitabı silmicem çünkü kitabımı hep beyenen arkadaslarim var baskalı yüzünden onları birakmicam sizi seviyorum selocanlar

SAPIK ÜVEY ABİMWhere stories live. Discover now