hoofdstuk 3

32 1 0
                                    

Louis

Kom binnen Harry. Ik vraag hem wat hij wilt drinken en schenk hem zijn drinken in. Ik kan mijn ogen niet van hem afhouden, zou hij het merken? Harry vraagt dan ineens aan mij of ik al veel vriendinnetjes heb gehad. Deze vraag vind ik altijd moeilijk te beantwoorden want je weet nooit hoe iemand daarop reageerd, maar ik wees eerlijk en vertel harry dat ik op jongens val. Ik heb mijn zin nog niet eens helemaal afgemaakt en Harry heeft zijn lippen al op mijn lippen gedrukt. Het voelt zo geweldig.

Harry

We zijn inmiddels gestopt met zoenen. Maruhhh Lou ik moet nu echt gaan ik moet naar zangles, is goed zegt lou hij wilt nog wat zeggen maar ik moet snel weg dus onderbreek hem en zeg dat ik moet gaan. zie je morgen Lou!

Louis

Ik loop de trap weer op naar mijn kamer en wauw wat ging dit snel dat had ik nooit verwacht! Ik ben zo blij, En pak mijn dagboek weer tevoorschijn en schrijf erin

Lief dagboek
Vandaag was echt een topdag de tweede dag in mijn nieuwe huis en ik heb al nou eigenlijk al bijna een vriendje. Hij heet Harry en hij is zo lief knap en leuk! We hebben vandaag gezoend zou dit beteken dat we wat hebben?
Xxlouis

Harry

Ik zit op de fiets na te denken over Louis, ik ben onderweg naar mijn zangles en ben al een beetje aan de laten kant dus fiets gehaast tot ik een auto over het hoofd zie en ik word geschept door de auto ik lig bewusteloos voor de auto met mijn in de prak gereden fiets. Vaag hoor ik iets van sirenes om me heen. Ik word pas weer wakker in het ziekenhuis ik lig aan allerlij draden en hoor allemaal piepjes. Er komt inmiddels een dokter naar mij toe die allemaal testjes uitvoert. Ik moest nog een paar dagen blijven omdat ik veel bloed had verloren en ze mijn wonden goed in de gaten moesten houden. Verder heb ik een gebroken been en moet ik de 1e week dat ik naar huis ga in een rolstoel zitten en na die week mag ik op krukken.

Een week later inmiddels is Harry alweer thuis.

Louis

Ik word wakker en maak me klaar voor school. Ik ben een beetje laat dus moet ietsjes opschieten ik race naar school en eenmaal daar aangekomen zie ik Harry... ik ren meteen naar hem toe en geef hem een knuffel hij ziet er zo slecht uit! Ik had wel gehoord dat Harry was aangereden via de meester maar niemand wist dat ik zo close was met Harry dus kon ik niet op bezoek komen. wel jammer maar ja... heey Harry zeg ik dan moet ik je vandaag helpen? Ik doe het met Plezier hoor:). Harry knikt ja maar zegt er ook meteen bij dat hij niet de hele dag blijft. Wat heb ik met hem te doen zeg!

Ik vind dit hoofdstuk zelf iets minder hij is wel wat langer maar laten jullie alsje blieft een reactie achter of jullie hem wel leuk vonden?
Xx Renée

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 23, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

❤Larry nl❤Where stories live. Discover now