★14★

1.6K 122 3
                                    

Įsilaužiau į jos namus. Išgirdau kūkčiojimą iš virtuvės. Nubėgau į virtuvę. Ant kėdės sėdėjo Kayla ir Chloe. Chloe verkė apsikabinusi Kayla. Lėtai priėjau prie Chloe ir priliečiau jos petį. Ji šiek tiek krūptelėjo. Pažvelgė į mane savo išraudusiomis akymis.

Ji smarkiai sukudo. Ji visą išbalusi. Jos plaukai buvo susivele. Juodi paakiai grožėjosi po akymis, o pačios akys buvo išraudusios. Ji verkė. Kas nutiko?

Apkabinau ją per liemenį. Ji tam nesipriešino.

- Kas nutiko mano gražuolei?-Paklausiau tyliai ir Kayla to negirdėjo, nes ji išėjo.

- Tarp mūsų gražuolė tu, o aš pabaisa...-Silpnai sukikeno ir apkabino mano kaklą.

- Tu t...-Ji pertraukė mane.

- Tavo pabaisa serga vėžiu...-Sušnibždėjo ir atsiduso. Ji su tuo susitaikė, o man buvo tai didelis smūgis į širdį. Mes nieko nespejome dar, o ji jau gali kiekvieną akimirką palikti šį pasaulį. Ne Harry. Tu to neleisi.

Ji su lietė mūsų kaktas ir švelniai prilietė savo putlias rožinės lūpas prie manuju. Šios akimirkos aš laukiau labai ilgai. Mūsų lūpos ritmiškai judėjo. Perbraukiau liežuviu jos apatinę lūpą taip iš prašydamas jos įėjimo į jos burną. Ji sutiko. Mūsų liežuviai ,,kovojo'' tarpusavi. Tai tobuliausias bučinys su tobuliausia mergina.

Atsitraukėme vienas nuo kito kai pritrūko abiems oro.

- Atleisk.. to... neturėjo būti...-Sumurmėjo ji ir sukando savo lūpą kas be galo atrodė sexualu.

- Aš to laukiau visą amžinybę...-Svajingai pasakiau ir pažiūrėjau į lubas. Išgirdau jos tylų kikenimą. Nusišypsojau ir pažiūrėjau į ją. Ji tobula ir aš jos nepaleisiu.

- Kiek... Nu... Uhm... Am...-Neišdrįsau to paklausti, bet ji suprato ir atsakė

- Du... Trys...-Sušnibždėjo ir nusuko žvilgsnį į grindys. Jo gražesnės už mane? Ugj Harry... Mano mergina serga baisia liga, o aš dar randu laiko pajuokauti. Yeah, aš ją pavadinau savo mergina. Nors kol kas ji ne mano mergina, bet greitai ją bus. Hahaha.

- Metai?-Paklausiau. Ji lėtai papurtė galva ir puolė man į glėbį. Pradėjo verkti. Apkabinau ją. Paglosčiau jos švelnius plaukus. Aš bijau. Aš bijau netekti jos...

Snapchat // H.e.s.Where stories live. Discover now