4. Část - Valentýn

1.2K 64 4
                                    

O týden později..

Dneska je Valentýn. Nikdy jsem ten svátek neměla ráda, protože jsem ho neměla s kým slavit. 

Každopádně jsem ráno vstala, udělala ranní hygienu a nasnídala se. Celé odpoledne jsem byla na YouTube a ležela v posteli. 

Bylo už asi 20.00 h a zapípal mi Messenger. Byla to zpráva od Váďi.

V: Obleč se a přijď ven :)

A: Ok

Nechápala jsem moc, co má na mysli každopádně jsem na sebe vzala černobílé šaty a šla jsem ven. Před dveřmi byl na zemi papír, kde bylo napsáno -Běž do parku, Váďa

Šla jsem do parku, ale trochu jsem se bála. Co když to tam napsal nějaký úchyl a teď mě bude chtít znásilnit. Viděla jsem lavičku, na které byla růže. Sedla jsem si na lavičku, vzala růži a přičichla si. Nádherně voněla. Byl u ní nějaký lísteček. - Krásného Valentýna, Váďa P.s: Sejdeme se u tebe doma.

Pohled Vadima:

Musel jsem jí vylákat, abych to u ní doma mohl připravit. Už jí dlouho miluji a musím jí to říct. Připravil jsem u ní doma romantickou večeři a pak jí bude čekat takové menší vyznání.

Pohled Andy:

Už jsem byla u domu a z okna jsem viděla svíčky. Vešla jsem do kuchyně a musela jsem se radostí rozbrečet. Stála jsem tam jak přikovaná a koukala na tu nádheru, kterou Váďa připravil. Všude byli svíčky, růže a bylo to tak nádherné. 

"Menší překvapení k Valentýnu" Řekl někdo za mnou, já se otočila a viděla Váďu.

Rozeběhla jsem se a objala ho.

"Děkuju" Řekla jsem

"Ještě nikdy jsem nic krásnějšího neviděla" Usmála jsem se a on také.

Šli jsme ke stolu a večeřeli a pak jsme vstali a já řekla, že umyju nádobí.

Najednou jsem si všimla, že je Váďa pryč a na stole je vzkaz. - Běž do tvého pokoje.

Šla jsem na horu a u mého okna byl vzkaz.

Otevřela jsem ho a začala číst.

Milá Andy. Jsi nejúžasnější holka, kterou znám. Jsi milá, vtipná, chytrá, krásná a prostě dokonalá. Už dlouho se snažím sebrat odvahu a říct ti, že tě nemám rád jen jako kamarádku a myslím, že je Valentýn nejlepší příležitost. Už když jsem tě poprvé spatřil v té kavárně, tak jsem věděl, že jsi ta pravá. Když jsi mi poprvé darovala polibek na tvář, tak jsem byl nejšťastnějším klukem na zemi. Chci ti říct 2 slova, ale nechci ti je psát, protože to písmeny vyjádřit nejde. Chci ti to říct osobně. Jestli ty 2 slova chceš slyšet, otoč se.

Když jsem ten dopis četla, tak mi tekli po tváři slzy, ale nebyli ze smutku, byli ze štěstí. Dopis jsem položila na parapet a pomalu se otočila. Mezi dveřmi stál Váďa a v ruce držel 99 růží. Tu co jsem měla v ruce já doplňovala 100 růží. Otočila jsem se a hned vypustil z úst ty 2 nejkrásnější slova..

"Miluji tě" 

Rozeběhla jsem se k němu a co nejvíce jsem ho objala. Podívala jsem se mu do tváře a řekla mu.

"Také tě miluji" Hned jak jsem to dořekla, tak mě políbil. Byla to ta nejkrásnější věc, co se stala v mém životě. 

Pak se mi podíval do očí a řekl.

"Krásného Valentýna" a podal mi těch 99 růží.

"Krásného Valentýna" Usmála jsem se vzala si těch 99 růží. Pak jsem se podívala na parapet a tam ležela ta poslední, která doplňuje 100 růží. Vzala jsem jí a spojila jí s 99 růžemi. 

Tohle byl nejhezčí den v mém životě. Miluju tě Vadime :)

I love you, too.. 'FF // VADAKOn viuen les histories. Descobreix ara