114+ YİNE DUYURU (GERÇEKTEN ÖNEMLİ!)

2K 66 30
                                    

DUYURU!

Merhaba hepinize. Yine bir duyuru paylaşacağım, kısa tutmaya çalışacağım ve lütfen burayı okumadan geçmeyiniz. Oldukça önemli...

Bildiğiniz gibi, bu kitabı hem istek doğrultusunda hem de gezerken bulduğum resimlerin doldurusuyla paylaşıyorum. Ama son zamanlarda o kadar çok istek gelmeye başladı ki yetişemeyecek duruma düştüm. İstekleri bulmak için, uzun saatler boyu arıyorum. Ve öyle istekler geliyor ki bazen, bir resime dökülemeyecek kadar olanaksız. Öyle bir resim isteyenler varki, günlerce arayıp, bulamayacağımız. Zor arzuları ve büyük beklentileri var insanların...

Bulduğum yada bulamadığım çok kişi oldu. Bulamadıklarından çok çok özür diliyorum. Ve istek almaya bir süre ARA VERİYORUM.

Fakat, şöyle bir şey de var ki; onaylayıp resim bulmadıklarım...

Bu pasajın yorumuna adlarını yazsınlar. AMA, sadece, benden 'tamam' veya 'bakacağım' gibi cevaplar alanlar. Onay alanlar ama resim alamayanlar. Benden herhangi hiçbir cevap alamadıysanız, adınızı yazmayın! Mesajınızı görmemişimdir muhtemelen... (Sizden de özür diliyorum -mesajına cevap vermediklerim-)

Söz verdiğim kişilerin isteklerini yerine getireceğim.

Ve, söz verdiklerim arasından da, sadece yukarıdaki pasaja yada yorumlara yazanlara bulacağım. Bazen istekler arada kaynıyor ve unutuyorum. Bu yüzden. Eğer bu duyuruyu görmediyseniz yada umursamadan geçtiyseniz VE söz verdiklerim arkasındaysanız, üzgünüm, isteğini kaynadı...

Demek istediğimi anlamayanlar bana sorabilir.

İstek almaya yeniden başladığımda size haber vereceğim, merak etmeyin :) O zamana kadar paylaştıklarımla ve paylaşacaklarımla yetinin. Aynı zamanda da takipte kalın, lütfen bırakmayın beni yav. Belki paylaşacaklarımdan biri, tam da aradığınız resimdir?

Medya: Ders çalışma teknikleri yazan arkadaşlarımız için bir kapak fotoğrafı...

Medya: Ders çalışma teknikleri yazan arkadaşlarımız için bir kapak fotoğrafı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kapak olmayı hak eden bir resim. Yada medyaya konmayı. Şansa ihtiyacı var ;)

Birleştirmeyi ben yapmadım, hazırdı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Birleştirmeyi ben yapmadım, hazırdı. Kapak için çok güzel bence, ya sizce?

Üstteki duyuruyu okumadıysanız mutlaka okuyun...

14K için hepinize teşekkür ederim! Desteğiniz, yardımınız, oylarınız, yorumlarınız, puanlarını... Hepsi çok değerli benim için. Tekrar teşekkürler. İyi günler! :)

Wattpad Resimleri -İSTEK ALINMIYOR-Where stories live. Discover now