4.7. -I'm the Englishman in New York-

2.1K 126 8
                                    

"Znaš koja je jedina stvar koju nismo rekli jedan drugome,a jako je važna?" drži mi ruku dok gleda kroz prozor u avionu.

"Koja?" okrene se prema meni.

"Kad smo rođeni."nasmije se i zatakne kosu iz uha.

" Prvi veljače,ti?"

"Petog siječnja."

"Tad je vjenčanje." kimnem glavom i naslonim bradu na skupljenu šaku.

"Oprostite." kaže kad vidi zgodnu stjuardesu kako prolazi pokraj nas te ona stane i nagne se.

"Možete li mi donesti dvije čaše šampanjca,molim vas."

"Naravno." kimne glavom i otiđe.

"Šampanjac pijemo čak i u zraku." nasmijemo se te on izvadi mobitel i stavi ga na mali plastični,ajmo to tako nazvati,stolić koji je bio na sjedalu ispred njegovog.

"Znači imat ćeš 16 godina." ponosno kimnem glavom.Stjuardesa mu pruži šampanjac u visokim staklenim čašama te on pruži jednu mene.Blago udarimo vrh o vrh čaše te ja ispijem pola dok on samo trećinu.

"Rezervirala sam nam stol u Danielu za Staru godinu."namršti se.

" Šta opljačkala si banku pa imaš čime platiti večeru?"usta prekrijem rukom kako mi glasan i nekontroliran smijeh ne bi pobjegao.Prokrenem očima i ponovno ispijem malo šampanjca te prebacim nogu preko noge kao prava dama.

I obična vreća za smeće bi se pored Harryja osjećala posebno i lijepo.Obična vreća za smeće postala bi Chanel vreća za smeće.

"Gdje odsjedamo?"

"U Hiltonu." raširim oči.

"Molim?"

"U Hiltonu." ispijem šampanjac do kraja i uzmem malo njegovog.

"Mislim da me neću pustiti unutra." ispijem njegov šampanjac do kraj i zavalim se u svoje bež kožno sjedalo i naslonim glavu na Harryjevo rame.

Veliki cilj mi je bio napiti se u hotelskoj sobi dok u svilenom ogrtaču i crnom donjem rublju skačem po mekanom krevetu dok gleda u mene kao da sam luda,ali se opet divi prizoru kojeg mu pružam.

Upravo to sam i namjeravala napraviti.

Ulazim u hotel nakon cjelodnevnog razgledavanja grada i jedva čekam baciti se na visoki krevet koji je prekriven najmekšim prekrivačima.

Prvi dan nismo ništa radili,ali stvarno ništa. Došli smo u hotel,legli na krevet i valjali se po njemu kao da kreveta u životu nismo vidjeli.

Drugi dan je već morao na ići na sastanke tako da smo se ranije probudili kako bi mogli doručkovati zajedno,a onda svatko otići svojim putem.On na sastanak,a ja u razgledavanje grada i shopping sa njegovom karticom. Kupila jednu jeftinu haljinu i štikle koje sam planirala imati na Staru godinu.

Otključam vrata sobe te odmah zastanem kad ugledam pod pun crvenih,rozih i bijelih latica kako su kao puteljak posložene do kreveta na kojemu je ležao Harry prekriven svilenom plahtom.

"Hej." oprezno odložim vrećice koje sam imala u rukama kako se ne bi zapalile na svjećice koje su bile također uz ruže.

"Napkon."nasmijem se i skinem jaknu koju stavim na fotelju i sjednem pokraj njega.

" Nisi valjda ovo sve napravio samo zato da bih pristala spavati sa tobom?"pitam nakon što ga poljubim.

"Ako već inzistiraš." prokrenem očima te me prebaci preko sebe tako da ležim na leđima dok je on održavao težinu iznad mog tijela.

The Book Writer ➳ h.s.حيث تعيش القصص. اكتشف الآن