üvey abim

6.2K 109 11
                                    

Ne yani annem evleniyor mu? Babama o kadar bağlıyken onu nasıl unuttu aklım almıyor. Babam öldükten sonra umursamaz hayata küsen bir kızdım hayatın anlami yoktu boşuna yaşıyordum.
Bu düşüncelerimi bölen Annemin sesiyle irkildim.
-siyah hala hazır değil misin?
-Geliyorum dedim sıkılmış bir biçimde her zamanki gibi SIYAH giyindim.Bana siyah derler çünkü karamsar ve siyah renge aşık bir kızım.Gerçek adım Eylül ama kimse bana Eylül demez.Üstüme kıyafetleri gecirdikten sonra sigara ve telefonumu alıp aşağiya indim Aşağida sigara içen yakışıkli bir çocuk vardi.Hızlica yanina gittim ve ona
-Sende kimsin ? dedim.
-Asıl sen kimsin çirkin dedi onu takmayarak dolaptan bira aldım o anda bahçeden salona doğru gelen Annem ve bir adam vardi. Bu neydi şimdi Anneme -Anne bunlar kim dedim.
-Bunlar yeni ailen dediğinde biram yere düştü ve hemen yukarı çiktim ve sigarami alıp Aşagiya indim bara gidecektim hemen en yakin bara gittim biraz içki içtim takildim falan eve geldiğimde salonda öpüşen iki insan gördüm sabahki cocuktu yani benim üvey abim hemdn lambayi açtim ve bana baktilar bende
-Bari odada yiyişin dedim aslinda bunlara alisiktim Ama oturduğum koltuğu kullanamazlar.üstümü degiştirdim ve aşagiya inip dolaptan bira aldim benim hayatim böyle işte tek kelimeyle BERBATTTI.sigarami ve birami içtikten sonra yatağa girdim ve sosyal medyada gezdim o an kapi acildi iceri adini bile bilmedigim uvey abim girdi.
Bu bölum kısaydi üzgünüm

Üvey AbimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin