2.

89 5 1
                                    

Un fluierat ii perturba somnul si cu ochii lenesi se uita buimacita la ercanul telefonului de pe noptiera, aruncand din greseala cateva obiecte ce fac zgomot pe pardoseala lucioasa.

Ora sapte dimineata nu e o ora neprietenoasa cu ea, totusi, erau si zile cand la ora asta ajungea acasa si isi facea siesta.

-Ricky... murmura si se intoarce cu spatele la geam, cu toate ca draperia e trasa, lasand intunericul sa predomine inauntrul camerei.

Nimfa isi face siesta de dimineata si dupa alte zeci de minute in care isi blesteama zilele se ridica si se indreapta glont spre colivia de pe antreu.

Pasarea ciripeste mereu cu noaptea in cap, iar cand aceasta isi face aparitia, tarandu-si picioarele lenese de colo pana colo tace, rezumandu-se doar la a-si legana capul si la micul os de sepie. Isi drege glasul si ramane cu paharul plin de apa in mana, in timp ce priveste ironica pasarea potolita si se indreapta inapoi pe scarile din lemn.

Scartaitul de lemn vechi rasuna in ecoul din holul mic si pasarea incepe iarasi sa-si tina siesta, in timp ce deschide si tranteste usa la loc.

Dusul pornit si picaturile de apa ce umplu gresia baii, ascund trupul plin de tatuaje dupa perdeaua nefolosita si mirosul de fragi incepe sa devina un drog.

Ademenitor.


In urma cu ceva timp...

-Zephyr, iubito!

Strigatul de la parter o face sa tresara din somn si dupa ce-si arunca claia neagra pe spate coboara intr-un suflet pe scarile de marmura.

-Rowan...

Isi saruta iubitul pe frunte si se face nevazuta pe holul micut pana la bucatarie. Isi crease un obicei in a-si rasfata iubitul, nelasandu-l nici sa isi incalzeasca mancarea.

-Cum a fost? glasul micut si firav sparge tacerea mormantala.

Cu ochii gingasi isi cauta perechea de ochi ciocolatii si isi musca buza din instinct.

-A fost palpitant, sa zbori in timpul apusului e genial. S-au descurcat de minune.

Inca spera sa fi adus vorba despre o vacanta in doi. Mai ales ca raceala s-a instalat in relatia lor de cand fiecare a inceput sa-si urmeze visurile. Sa-i simta atingerea pe sira spinarii, sa simta adrenalina pana in varful degetelor cum o arde cand vantul ii taie respiratia. Sa se reagaseasca intr-un sarut in timpul zborului cu parasuta.

Se aseaza langa el in timp ce-l priveste cum infuleca mancarea. Era un gurmand nemaipomenit. Ii saruta adesea mainile pentru bunatatile pe care i le prepara.

-Ti-am facut si Güllaç. 

Bruneta sare de pe scaun si taie doua portii, stiind ca una nu-i este de ajuns. Insa mirosul dulce ii provoaca inca de azi-dimineata o pofta nebuna, mai ia inca o portie si se aseaza pe canapeaua din living.

Il aude cum ranjeste la sptele ei si ii captureaza pantecele intr-o imbratisare stransa, luandu-i in posesie flamand, buzele trandafirii.

-Stii ca pentru desertul asta primesti si un bonus, nu-i asa?

Cu grija se apleaca pentru a lasa pe masuta de cafea farfuria, apoi se intoarce cu mainile incalcite in parul lui.

Aerul incarcat de aburi devine sufocant si trage usa cabinei lasand-o goala in fata camerei pustii.

Apa isi croieste drumul propriu pe trupul dezvelit de haine si spala in zadar cerneala de pe maini si piept. Inca si acum crapatura din josul abdomenului, orizontala ii provoaca mici fiori cand se simte sub palma acea piele tare.


Cocul lejer si rochia mulata, albastra din matase cade perfect peste corpul ei si inchide usa cabanei in graba. Jeep-ul demareaza din fata casei ei si inchide geamurile, dand drumul la clima pentru a impiedica aerul dogoritor si praful d-afara sa-i irite pielea.

Bạn đã đọc hết các phần đã được đăng tải.

⏰ Cập nhật Lần cuối: Jul 04, 2016 ⏰

Thêm truyện này vào Thư viện của bạn để nhận thông báo chương mới!

Black IncognitoNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ