Güçsüz

71 2 3
                                    

dolaptan kalktım ve berke yi kucağıma alarak onu daha geniş bir yere götürmek için yürümeye başladım. Odalardan birine giriyor yine dolabın olduğu odaya çıkıyordum böyle böyle bütün odalara girmiştim ama tek bi oda hariç. ona girmek de istemiyordum yani azıcık istiyo olabilirim . Bir kez daha şunu anlamıştim ben gerçekten normal değildim o odaya girersem ya başıma bişey gelecek ya da kötü bir şey görecektim biliyordum kötü bişey olacaktı ama o odaya girecektim odaya akşam girmek çok mantiksizdi tamam psikopat olabilirdim ama canıma da susamamistim berke yi saklayip sabah olunca gidecektim oraya . Kalacak bir yer bulamayınca yine dolaba girip oturdum berke bir türlü uyanmiyordu . Orada ne görmüş olabilirdi ki ? Onu bu kadar yikacak şey ne olabilirdi ?
Biraz gözümü kapatıp uyumaliydim, belkide bütün yaşadıklarımı unutabilirdim . Yani en azından unutmaliydim . Gözümü kapadim ve uyumaya çalıştım bir süre bekledikten sonra uykuya daldım .... beni o korkutucu sesler uyandırdı . Sesler giderek yakinlasiyor ve bağırış ma sesleri kulaklarimi cinlatiyordu . Bağırışma sesleri artık Çok netti :
"Ben sana demedim mi ? Inandin mi şimdi bana ?"
"O o yapmaz anliyormusun beni. .yalan söylüyorsun ."
" Sana yalan borcum yok batı bana inanmalisin "
Batı mi ne batısı bu adam da kim ve neden batı ya. Bağırıyor .
+ bir tek Batı senin tanıdığın Batı yoktur heralde baskasidir.
Her ne kadar iç sesime inanmak gelse de içimden yapamıyordum bu kesin benim tanıdığım Batıydi. Son söylediğinden sonra onun kesin batı olduğunu anlamıştim.
" sen ..sana "
Biraz durakladiktan sonra tekrar devam etti
"Benden sakın sana inanmami bekleme bu kadar da olmaz .şu yaptığın çok büyük bir iftira .Alis asla Doğu yu öldürmez . Öldüremez yani öldürmemeli ."
" sende emin değilsin işte. bana güven o öldürdü ."
"Bir daha bana Alis hakkında bir iftira atarsan seni pişman ederim"
"

Sen daha şunu anlamamissin o kız seni parmağında oynatiyor ve sende sadece onu izliyorsun ve şunun da farkında değilsin sen kendi aileni karşına alıp o kızın tarafına geciyorsun . Şunu bi düşün istersen .hem ben sana. Bir sürü kanıt buldum kardeşin ölmemiş ti o bıçaklı saldırıda. senin kardeşini öldüren o kız hatta sana kameralardan da gösterdim. o kız senin kardeşinin serumuna bir ilaç kattı ve senin kardeşin de öldü artık bunu kafana sok ve arkani kolla çünkü o kızın. Sağı solu belli olmaz benden sana söylemesi. "Dedikten sonra kapıyı çarpıp gitti batı da arkasından gitmiştir diye düşünürken .bana atılan iftiralara inanmakta zorluk çekiyordum ben kimseyi öldürmemistim ama bana inanan yoktu tek yapabildiğim. batı nin bana inanmasini dilemekti tek şansım oydu . Berke nin uyanmasini beklerken . Iceri bir grup girdi birisi bagiriyordu .
"Yapma abi lütfen bana istediğin kadar vur hatta öldür ama kardeşime dokunma " dedikten sonra ağlama sesleri yükseldi sonra bir silah sesi duydum silah patlayınca iyice merak etmeye başlamıştım içimden bir ses yerinde otur derken öbürü ise bir insan ölüyor ve sen burda oturuyorsun kalk ve bişey yap diyordu .bana ikincisi daha çok cazip gelse de yanımda berke vardı onu riske atamazdim.
+ Alis biliyorum beni dinlemiyeceksin ama yinede söyleyeyim . Bence dışarı çıkıp o çocukları korumalisin çünkü eğer biri bişey yapmazsa o çocukların ölmesine göz yumarsin ve bu yüzden de ömrün boyunca vicdan azabı cekersin ama tabi senin kararın .
Iç sesim son günlerde çok haklıydı şimdi berke yi saklamaliydim dolaptaki ceketlerden bir tanesini alıp .berke yi örttum bir kaç tane daha koyunca artık gözükmüyor du bir silah ya da ne bileyim bi bıçak falan bulmaliydim dedikten sonra berke konuşmaya başladı
" A...Alis cebimde ki caki yi al ve cebine koy şu silahı da al caki yi zor durumunda kullan ve şimdi sakin ol sana bisey söyleyeceğim ama delirmeyeceksin tamam mı?"
"Tamam hadi söyle "
" dışarıdaki ler senin kardeşlerin "
Demesiyle dolabın kapağını açmam bir olmuştu karşımda bir adam kardeslerime silah dogrultmus tu . Gözlerim sinir içinde parlarken silah i öyle bir sıkıyor dum ki bütün damarlarım gözüküyor du .silahı adama dogrultarak konuştum .indir o silahı yoksa seni pişman ederim" deyince adam gülmeye başladı
"Ne gülüyor sun "
"16 yaşındaki bir kızdan mi korkacagim sanıyorsun ? "
"Evet korkacaksin çünkü bu 16 yaşındaki kız senin tanidiklarina benzemez bu 16 yaşındaki kız hiç acimadan tek bir hamlesiyle seni öldürebilir "
+ Alis napiyosun Az yavaş gel adamı görmüyormusun tam psikopat . O kadar iddaa bence biraz saçma oldu
- biliyorum biraz abarttim ama o da damarıma bastı .
Silahi adama dogrultmustum ki adam benden hızlı davranıp omuzuma ateş etti ben ateş ettiğimde sağa doğru kaçtı ve gülmeye başladı " hadi ama acımasız 16 yaşındaki kız elinden gelen bu kadar mı "
Dedi ve bir kez daha ateş ettim ama bu sefer de kaçarak kurtuldu her ateş ettiğimde gülümsemesi o iğrenç suratına biraz daha yayılıyor ve daha çok sinirimi bozuyordu
Neden kimse birini oldurecegime inanmiyordu ? O kadar zayıf ve güçsüz olamazdim. Değil mi ?.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Apr 03, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

YeniHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin