2.kapitola

336 35 8
                                    

Ještě minimálně kapitolku to bude dost nezáživné, za což se omlouvám. I za minimální délku. Snad se vám to ale bude líbit. Komenty a votes potěší.

Aneška

"Kde je River?!??" Amy se Doctora skoro lekla. Neoholené vousy, kruhy pod očima, vypadal jako poustevník nebo žebrák. "Doctore, měl by sis odpočinout." "Kde je moje River???" očividně byl naprogramovaný jen na jednu věc. Za pomoci asi 1000 uklidňujících slov, která stejně nezabrala, a veškeré síly se jí podařilo dostat Doctora na gauč v obýváku a nasypat do něj čtvrt krabičky prášků na spaní. Pak za chrápání pána času vyčkávala příchodu Roryho s Melody.

"Tak co?" vybafla na Roryho jeho žena hned za dveřmi. "Dítě je v pořádku, ona po fyzické stránce taky. Chybí jí Doctor." Amy chápavě kývla hlavou. "A abych nezapomněla, máme situaci v obývacím pokoji."

"Doctore!" vrhla se River ke svému manželovi. "Co ti to kdo udělal?" Doctor se probral. "River! Jsi to vážně ty?" Pondovi s úsměvem hleděli na svou dceru a Doctora, jak se snaží dobrat se, co se komu z nich stalo.

"Ale pořád jsi mi nevysvětlila, proč jsi odešla." Jeho touha to vědět byla zřejmě silnější, než si River myslela. No co, vždyť by mu to stejně jednou řekla. "Víš, to je trochu složitý." Načež si položila jeho ruku na zatím neznatelné bříško. On první koukal jako vyvoraná myš, pak se usmál a nakonec jí políbil.

O pár měsíců později....
"Elizabeth."
"Ne."
"Sarah Jane."
"No to asi není ono."
"Už to mám! Marylin!"
"Doctore!!!!!!"
"Tak něco navrhni ty."
"Mells."
"No to si děláš ... Dáleka."
"Angel."
"A Vastha Nerada ne?"
"Co to je?"
"Nic. Radši."
Nakonec ukončili debatu a šli si do knihovny zaplavat.

Lidi, potřebuju vědět, jestli má cenu tohle vymýšlet dál. Jestli to někdo hodláte číst. Jestli ne, asi tu je poslední díl.

Clara, but Oswald or Song?Kde žijí příběhy. Začni objevovat