Buluşma İsteği

1.1K 27 1
                                    

Konuşmamız devam ediyordu. Az çok kendisi hakkında bilgi edinmiştim. Instagramdan görüşmeye devam ediyorduk. Benden numaramı istemişti kendimi ağırdan satayım diye vermedim. Bana güvendiğin zaman numaranı ver demişti. Güvenmiyordum. Ama ınstagramdan yazışma işi de sıkmıştı.
'05*******07 al numaram ama sanma ki sana güveniyorum ben kimseye güvenmem sadece burdan konuşmak sıktı' dedim.
Hemen cevabını whatsappdan attı:
'Ben yosun.' Demişti.
Allahım sanki bana ben Yosun demeseydi ben onun Yosun olduğunu bilmeyecektim.

Neyse gel zaman git zaman baya bi konuştuk benle buluşmak istediğini söyledi. İlk buluşmalar beni herzaman korkutmuştur. Daha önceden arkadaş falan olsak sorun değil ama yüz yüze hiç görüşmüşlüğümüz yoktu. İçim içime sığmıyordu bir şekilde onu kısa süreliğinede olsa idare etcek bir yalan bulmalıydım. Staja gidip geliyorum vaktim yok dedim. Yemedi inanmadı ben olsam bende inanmazdım. Haftasonu var dedi haftasonu dershaneye gidiyorum dedim. Külliyen yalan dershaneye falan gitmiyordum. Ne zaman görüşcez ozaman biz dedi sömestr tatilinde olabilir dedim daha sömestr tatilene 2 hafta vardı. Bu onu baya bi idare ederdi en azından ben korkumu yenene kadar. Ama hiçte idare etmedi bu bahane beyefendi çok aceleciydi. Kendisi de beklemeyi sevmediğini çok tez canlı olduğunu söyledi. Sonra benden yüz bulamayınca zaten benimde sınavlarım var bitsin öyle buluşuruz dedi. İnanırmısınız bende çocuğa benimde ygs sınavım var bitsin görüşürüz demiştim. Allahım nasıl salağım 13 Martta ygs sınavı vardı bu çocuk benle hiç görüşmeden 2 ay beninle sadece konuşarak nereye kadar sürdürürdü ilişkiyi.Sömestr tatiline 1 hafta kala ben 1 hafta içinde korkumu yenmiştim ve buluşmak istiyordum. Kendisine buluşabilceğimizi söyledim. Fakat bu süre içersinde de öğrendim ki artık akrabalarının yanında kalmıyormuş. Üniversite kampüsüne yakın bir yerde öğrenci evine taşınmış. Artık bizim semtte oturmuyordu. Ama çok uzağa da gitmemişti aslında uzaktı baya 1 saat vardı aramızda. Ama bilirsiniz ki mesafe aşka engel değildir. Nerde buluşalım diye konuşuyorduk. Beyefendi beni ayağına çağırdı ve ben bunu kabul ettim. Ah hiç kendimi ağırdan satamıyordum hemen herşeyi kabul ediyorum. Söz ağızdan bir kere çıkar mecbur yanına gitcektim.

Klasik cumartesi sabahı kahvaltıdan hemen sonra temizlik yapılır malum tatil günüm ve annem bunu bir şekilde mahvetmeli. Bunu temizlik ile başarıyor. Akşama Damla bize kalmaya gelecekti. Beni arayıp akşam değilde biraz daha erken gelmesinde sorun olup olmadığını sordu saçmalıyodu tabikide istediği zaman çıkıp gelebilirdi. Saat 15.00 civarı bize geldi. İki tane en yakın arkadaşım dostum hatta kardeşim dediğim insan vardı. Biri Damla diğeri ise Nalan'dı. Damlayı çok başka seviyordum Nalan gibi değildi mesela Nalan aramızda herzaman parayı sorun ederdi ama Damla öyle değildi bana hediyeler alır yemeklere götürürdü. Mesela Nalan ağladığım zaman bak işte benim gibi sende ağlıyorsun nasıl bir duyguymuş derdi ama Damla oturur benimle birlikte ağlardı. Aralarında karakter ve kişilik bakımından çok fark vardı. Nalan ve benim huylarım birbirine çok benziyordu belkide bu yüzden çok fazla anlaşamıyorduk. Ne de olsa zıt kutuplar birbirini çeker aynı kutuplar birbirini iter. Neyse nerden geldik bu konuya işte Damla bize gelmişti. Annem Damladan çok Nalanı daha da severdi. Nalanıda çağır gelsin bu gece hep beraber kalın kız partisi yaparsınız dedi. Bu duruma sevinen tek kişi kardeşim Ada'dı. Ada da Nalanı çok severdi Nalan onunla hep ilgilenir oyun oynardı buda Adanın onu sevmesine yol açmıştı. Nalanı aradığımda akşam babasının onları yemeğe çıkarcağını fakat yemekten sonra saat 21.30/22.00 arası gelebileceğini söylemişti. Güzel akşama kızlar bizdeydi ve sonraki gün Yosun ile buluşcaktım. Kızlar beni buluşmaya hazırlardı. Nalan saç yapmasını severdi Damla ise makyaj ben ikisinide yapmayı sevmezdim. Allahım bugün şanslı günüm heralde.

Üniversiteli BeyWhere stories live. Discover now