Nu chiar asa de rau...

62 8 0
                                    

Cam pe la mijlocul taberei, eu, Sara, Eva si Niki ne-am plimbat putin pe faleza in timp ce ceilalti erau la plaja. Noi ne plictisisem sa stam atata la soare si diriga a zis ca putem face ce vrem dar sa stie. Asa ca am profitat de ocazie si am mers la o mica plimbare cu o barcuta.
Totul bine si frumos. Ne urcam. Mergem ceva timp, pana ajungem mai in larg si am zis sa facem o poza pentru ca era o priveliste minunata. Si nici nu mi-a venit sa cred pe cine am intalnit. PE LUKCAS!! Frate, parca ma urmareste! Din nou, cu iubita lui dar si cu cativa alti prieteni. Ne-am salutat, ca de obicei si m-am holbat intr-una la el pana am ajuns inapoi la mal.

Nici nu pot realiza ce s-a intamplat!! DE CE EU? PARCA SOARTA A VRUT SA FIE ASA!! TE URASC SOARTA!
Parte ce buna este ca nu s-au sarutat. Asta chiar m-ar fi dus la spitalul de nebuni. Pana atunci totul a fost bine,deci pot sa zic ca a fost OK!

Dupa aceea ne-am dus inapoi pe plaja,unde erau si restul si le-am povestit toata povestea cu Lukcas si toate chestile care s-au intamplat.

Ziua aceea s-a terminat cu un party in camera baietilor (pentru ca era mai mare. Nu va ganditi la prosti.) si cu cele mai ciudate poze pa care le-a vazut un om.

De Ce Eu?Where stories live. Discover now