6. Arrival

3.2K 65 9
                                    

                                                              Hoofdstuk 6

                                                                  Arrival

Jai Pov:

Ik pak Sophie's hand. Ik merk dat ze schrikt, maar al gauw houdt ze de mijne net zo stevig vast. Dit was de eerste keer dat ze had gevlogen. Na enkele minuten merk ik dat we op de grond staan. Ik kijk door het raampje naar buiten en zie het vliegveld. Ik kijk achter me of ik Dioni zie. Nog net... Hij kijkt over Kaj heen naar buiten en meteen krijgt hij een glimlach op zijn gezicht. Hij voelt zich helemaal thuis hier. Ik merk dat Sophie nieuwsgierig over mijn schouder meekijkt. Als ze ook Dioni's lach ziet, lacht ze naar mij. We draaien ons weer terug om. We krijgen te horen dat het vliegtuig tot stilstand is gekomen en we mogen uitstappen. Ik en Sophie weten niet hoe snel we het vliegtuig uit moeten springen en voor we het weten snuiven we de Spaanse lucht op.

Samuel Pov:

Ik en Sabine wachten nog even op de rest voordat wij ook opstaan. Eerst lopen Dioni en Kaj voorbij. Dioni ziet er alweer iets vrolijker uit. Dat komt vast omdat hij weer terug is in Spanje. Daarna Cassius. Sabine zucht diep. 'Rustig potje ongeduld!' Lach ik. 'Ik kan niet wachten! En ik ben geen potje!' Zegt ze en kijkt me nep-boos aan. Sabine kan echt niet meer wachten en holt er opeens vandoor. 'JA, HALLO!' Roep ik door het hele vliegtuig. Een paar mensen kijken me vreemd aan, dus verontschuldig ik me. Net als als laatste Michelle voorbij komt lopen, grijp ik naar haar pols. Ze kijkt me een beetje verward aan. 'Michelle, ik moet je even iets vragen...' Ze knikt als goedkeuring. 'Jij en... Cassius hè?' Michelle gebaart meteen dat ik moet stoppen met praten. 'Stop Sam! Er is geen 'Ik en Cassius', we zijn alleen bevriend. Sowieso is hij niet mijn type.' 'Maar... Waarom ga je dan naast hem zitten en niet naast Dioni?' Het laatste floept er te snel uit. 'Dioni? Wou hij naast mij zitten dan?' Ik zie Michelle een beetje verwart naar me kijken. 'Ik dacht gewoon dat jullie een goede klik hadden?' Michelle knikt als antwoord. 'Dat dacht ik ook, maar ik ben bang dat Dioni boos op me is geworden en dat wil ik helemaal niet! Ik bedoelde het niet zo!' Michelle klinkt lichtelijk wanhopig. Het klinkt raar, maar ik krijg zelfs een beetje medelijden met haar! Ik moet met Dioni praten... Wat een gedoe! Dioni mag het de volgende keer zelf uitzoeken! 'Ik begrijp je! Kom!' Zeg ik en pak Michelle's pols en als laatste twee verlaten ook wij het vliegtuig.

Michelle Pov:

Als Sam en ik naar buiten hollen staat de rest al klaar met de tassen en koffers. Van Sabine krijg ik mijn knalrode trolley, waarvan ik het handvat uitklap en ik de koffer achter me aan kan trekken. Even gluur ik naar Dioni. Hij kijkt gelijk weg als hij merkt dat ik naar hem kijk. Zijn blik van het etentje een maand geleden was zo anders. Die was lief, schattig en verlegen. Deze blik straalt jaloezie en verraad uit. Wat is er? Ik heb toch niks gedaan? Ik hoop dat deze vakantie het duidelijker maakt wat er aan de hand is. 'Guys! En girls natuurlijk... Daar is ons hotel!' Roept Sam enthousiast en wijst naar een hotel iets verderop. Wow, het ziet er groot en modern uit. We lopen met z'n allen richting het hotel, als Sam na een tijdje naast me komt lopen. 'Ik heb het tegen Dioni gezegd hoor! Dat er niets aan de hand is!' Fluistert hij zodat niemand anders het kan horen. Een diepe zucht van opluchting verlaat mijn mond. 'Ik hoop dat zijn vreemde gedrag nu over is, want zo heb ik geen zin in de vakantie!' Sam knikt en holt weer naar Sabine toe om vervolgens zijn arm om haar heen te slaan.

Dioni Pov:

Ik weet niet of ik Samuel moet geloven. Hij is natuurlijk één van mijn beste vrienden, maar ik weet ook wat een hekel hij heeft aan ruzie. Dan doet hij er alles aan om het opgelost te krijgen. Ik vind het ook niet leuk om pissig te zijn op Michelle en Cassius. Michelle is nog steeds heel mooi en erg lief! En Cassius is echt één van mijn beste maten. Mijn gedachten gaan zo diep dat ik zonder dat ik het merk in een klap tegen een deur oploop. De voordeur van het hotel. 'Aw!' Kreun ik en grijp naar mijn voorhoofd. Ik merk dat Sam, Sabine, Cassius en Jai lachend naar binnenlopen. 'Komt dat harde hoofd van jou toch nog pas hè?' Plaats Kaj nog een opmerking. Sophie kijkt me lichtelijk bezorgd aan, maar ik geef aan dat het wel goed gaat, waarna ze ook naar binnenloopt. Ik merk niet dat Michelle nog achter me staat. 'Gaat het wel?' Vraagt ze bezorgd. Ik draai me even half om, om haar aan te kijken. Wow, haar ogen! Ik voel mijn hart sneller bonzen. 'Ja.' Zeg ik snel en kortaf en hol ook naar binnen. Ik kan mezelf wel voor me kop slaan. Niet voor de pijn, want die heb ik al. Maar voor mijn korte snauwende opmerking naar Michelle. Ik zag in haar ogen dat ze zich echt zorgen maakte en wat doe ik? Ik snauw haar af... Wat is er toch met me? Samuel staat al met een bos sleutels in zijn handen. 'Ik en Sabine hebben al tweetallen voor de kamers gemaakt! Natuurlijk gaan wij samen!' Zegt hij trots en slaat zijn arm weer om haar heen. 'Dan hebben we... Cassius en Kaj!' Kaj pakt een sleutel van Sam aan en gaat samen met Cassius de lift in, waarna vervolgens de deuren sluiten. Een kleine zucht verlaat mijn mond. Gelukkig zit ik niet met Cassius. 'Dan hebben we... Jai en Sophie en Dioni en Michelle.' Wacht, wat? Zit ik met Michelle? Ik kijk verschrikt naar Sam die mijn een geruststellende knipoog geeft. Ik kijk vluchtig naar Michelle. Ze kijkt mij niet aan maar kijkt naar de grond. Baalt ze nou? Oké, ik baal ook! Maar... Oké, aan de andere kant ook weer niet... Ik neem net als Jai de sleutel uit Sam's hand over. 'Het komt allemaal goed Dioni!' Fluistert hij om me gerust te stellen. Droom toch verder Sam!

_____________________________________________________________________________

Omdat ik veel berichtjes krijg dat er snel weer een hoofdstukje moest komen, TADAA! :D

Maar mijn inspiratie is al een beetje verdwenen, dus hebben jullie er problemen mee als dit een korte story wordt?

Ik wil jullie wel echt bedanken voor alle reacties en votes! :)

Ik word er echt heel blij van, vooral omdat ik eerst dacht dat dit boek niet zo zou aanslaan...

DANK JULLIE WEL!! WE ZIJN AL OVER DE 200 LEZERS! ;D

xxxx Michelle <3

Summer Love ~ B-Brave (NL)Where stories live. Discover now