5.sezon

5.6K 116 101
                                    

Hadisenin ağzından
Evet o ses türkiye yine başlıyor
Murat geri döndü çok mutluyum :)
Çünkü murat benim çok yakın Arkadaşım. Neyse ben hemen üstüme siyah dar kot ve beyaz tişört giydim. Makyajda yaptım biraz ve en önemlisi 2 yıl önceki doğum günümde Murat in bana aldığı kelebek kolyemi taktım çok seviyorum bu kolyemi murat la zevklerimiz çok benziyor. Neyse bunları düşünmeyi bırakıp evden çıktım.
O ses studyosuna geldim ama biraz geciktim sanırım herkes oradaydı çünkü . Ebru gökhan hakan Acun vee Murat onu gördüğümde hemen gukumseyip gittim sarıldim sanırım biraz uzun sarıldim çünkü Acun bilerek oksurdu bende ayrıldım istemeden diğerleriyle de sarildiktan sonra toplantı odasına gidip oturduk Ebru yanımda Murat karşımda Gökhan ve Hakan da Muratin yanında oturdu acun da başa. Muratla koltuklarimiz yanyana olacakmış :) Noluyo bana ya öf hadise neyse bugün çekimler yokmuş yarın başlayacak 1 -2 saat daha konuşup eve gittim .

Evde magazin izlerken birden mesaj geldi baktım murat tan şaşırdım ve hemen açtım "uzun süre sonra minnosumla o ses için heyecanlıyım yarın görüşürüz ;) " okuyunca bi gülümseme yayıldı yüzüme bende hemen " bende öyle çok heyecanlıyım görüşürüz:) " dedim ve baktım saat 11 olmuş kendimi yatağa bırakıp uyudum kim bilir yarın neler olacak :)))))

Evet arkadaşlar bu benim ilk bölümum çok heyecanlıyım nasıl Olmuş ilk bölüm Biraz saçma oldu ama ileriki bölümler daha iyi olacak yorum yazarsaniz bölümle ilgili çok sevinirim:))

HADISE MURAT BOZ ASKI♥Where stories live. Discover now