Bölüm 1

10.4K 420 32
                                    

Bölüm 1
Hoşgeldin Lise5

Peri'den

Lise sonunda bitmişti. Lisenin bitmesine çok sevinmiştim. En yakın arkadaşlarımla aynı üniversitede 2 sene boyunca okuyacaktık. Lise boyunca gezmekle uğraşıp düzgün bir şekilde ders çalışmadığınız için puanımız anca buraya yetmişti.

Bugün okulun ilk günüydü. Okuldan içeri girer girmez çantamdan telefonumu çıkarıp Cenk'i aradım. İkinci çalışta açtıktan sonra konuşmaya başladım. "Nerdesin Cenk?" dedim ve cevap bekledim.

"Kafedeyim gel. Bizimkiler de burada oturuyoruz." dedi

"Ders?" diye sorunca "Daha var derse." dedi.

"Tamam o zaman geliyorum." dedim ve telefonu kapatıp çantama attım. Kayıt yaptırmaya geldiğimizde kafenin yerini öğrenmiştik. Bu yüzden rahat bir şekilde kafeye doğru yürümeye başladım. Kafeye geldiğim de kapıyı açıp içeri girdim. Bizimkiler en köşede pencere kenarında oturuyorlardı. Bir süre öylece durup onlara baktım. Onlar hayatımda diye çok şanlıyım dedim kendi kendime..

Orkun beni görünce el sallamaya başladı. Hemen yanlarına doğru gidip hepsine sarıldım ve öptüm.

Kerem bana dönüp "Kız çırpı sen kilo mu aldın bakayım? Böyle bir güzelleşmişsin." dedikten sonra tam ağzımı açıp cevap verecektim ki Orkun benden önce davranıp elini omzuma atarak konuşmaya başladı.

"Kerem şu kıza kaç kere çırpı deme dedim dimi? Sarışınıma laf yok vururum hepinizi." dedikten sonra bana bakıp gülümsedi.

Ciddi bir şekilde Orkuna bakmaya başladım. Orkun ciddi baktığımı görünce ne var der gibi göz kırptı.

"Bu ne samimiyet diyorum. Canım sen hayırdır diyorum. O el inecek diyorum." dedim ve Orkun'un vereceği tepkileri izleyemeye başladım.

Orkun sakın bir şekilde yüzüme doğru yaklaştı ve elini alnıma koydu bir süre bekledi. Ardından eliyle kafamı tutup hareket ettirerek kafamın etrafına baktı.

"Ee kızım ateşin yok. Kafana da bişey düşmemiş. Yürek mi yedin geldin? Bu ne artistlik?" dedi her zaman ki tepkileri olduğu için şaşırmamıştım.

"Dediğimi duydun Orkun bu ne samimiyet?" diye tekrarladım ve gözlerimi ısrarla Orkundan ayırmadım. Sanırım gerçekten yürek yemiştim. Sinirlendiği yüzünden belli olan Orkundan korkmaya başlamıştım.

"Bana bak kızım kafanı kırmadan sus istediğimi yaparım ben." Dedikten sonra gülmeye başladım.

"Tamam atarlım sakin ol özledim senin atarlarını ondan sinir etmek için yaptım bunları" dedim ve bu dediğimden sonra masada ki gergin bakışlar yok olup herkes gülmeye başladı. Orkun da dahil. Muhteşem arkadaşlarım var.

Ders saati gelince oturduğumuz yerden kalkıp. Sınıfa doğru gitmeye başladık. Sınıfa girince çoğu kişinin bizim okuldan olduğunu görüp gülümsedim. Okulca tembel olduğumuzu söylemiş miydim?

Dersin başlamasına 5 dakika filan vardı. Herkes kendi halinde konuşuyordu. Tahtaya çıkıp dikkat çekmek için bi kaç kere öhöömm öhöömm dedim. Herkesin dikkatini çektikten sonra konuşmaya başladım.
"Evet arkadaşlar gördüğüm kadarıyla sınıfın yarısından fazlası bizim okuldan bizim okuldan gelmeyen arkadaşlarla da iyi anlaşacağımıza eminim. Bu arada adım Peri. Bizim okuldan gelenler tanır zaten. Her neyse fazla uzatmadan direk olaya giriyorum." dedikten sonra bi süre bekledim herkes pür dikkat bana bakıyordu. Son cümlemi bağırarak söylemek için son anı bekledim. Sanırım zaman gelmişti

"Ve sonuç olarak HOŞGELDİN LİSE 5"

Bölümler kısa olabilir yavaş yavaş uzatmaya başlayacağım bölümleri. Okuyan herkese teşekkür ederim. Bir de oy verirseniz beni çok mutlu edersiniz :)

OLAYLARI DEĞİŞTİRMEDEN BÖLÜMLERİ DÜZENLEMEYE BAŞLADIM ))))

KUYRUKLU YILDIZOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz