Η Καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται!

7.3K 629 85
                                    

ΘΕΜΑ: Μου είχες τάξει μια εκδρομή


Κοιτάζω το ρολόι μου και βλέπω ότι πάλι καθυστερημένη θα πάω στη δουλειά, ευτυχώς που αφεντικό μου, είναι η κολλητή μου! Μπαίνω στο σαραβαλάκι μου και γυρνάω το κλειδί, ακούγεται ένα μουγκρητό και παίρνει μπροστά. Ξεκινάω, στην διαδρομή παίρνω την Νάνση τηλέφωνο..

«Θα αργήσω..»

«Και γιατί στεναχωριέσαι βρε Νίκη μου; Η πρώτη φορά θα είναι;» γελάει

«Σταμάτα να γελάς, από το πρωί όλα μου πάνε στραβά! Πρώτα μου χύθηκε ο καφές, μετά έκαψα με το σίδερο την αγαπημένη μου φούστα και για το τέλος σου άφησα το καλύτερο... μόλις πάτησα στο πεζοδρόμιο μου έσπασε το τακούνι! Γι'αυτό θα αργήσω..»

«Μη στεναχωριέσαι δεν έχει πολύ δουλειά. Τελικά το βράδυ θα έρθεις μαζί μας;» ωχ! Το είχα ξεχάσει αυτό. Σήμερα έχει τα γενέθλια της και τυγχάνει να είναι και του Αγ. Βαλεντίνου!

«Βρε Νάνση μου δε νιώθω άνετα να βγω τέτοια μέρα... πηγαίνετε εσείς και εμείς βγαίνουμε άλλη φορά!»

«Θα είμαστε όλες οι κοπέλες από τη δουλειά, δεν βγαίνουμε για τον Βαλεντίνο, θα βγούμε για τα γενέθλια μου!»

«Δεν ξέρω.. θα το σκεφτώ και θα σου απαντήσω αργότερα.» κλείνουμε το τηλέφωνο και αποφασίζω να μπω στην Αττική οδό, σκέφτομαι ότι έτσι θα φτάσω πιο γρήγορα. Δεν περνάνε δέκα λεπτά και ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος, το αμάξι πηγαίνει κάπως περίεργα, αμέσως ανάβω φλας και παρκάρω στην άκρη. Βγαίνω από το αμάξι και βλέπω το πίσω λάστιχο σκασμένο. Αρχίζω να το κλοτσάω και να βρίζω. Παίρνω τηλέφωνο τον αδερφό μου και μου λέει να καλέσω την οδική βοήθεια. Το κάνω αμέσως και απορώ πως δε το σκέφτηκα μόνη μου, μπορεί να είμαι ξανθιά αλλά σίγουρα δεν είμαι χαζή!

Δεν περνάνε δέκα λεπτά και πλησιάζει μια μηχανή με τα διακριτικά της οδικής βοήθειας πάνω. Σταματάει και κατεβαίνει ένας τύπος, βγάζει το κράνος και αρχίζω να τα βλέπω όλα σε αργή κίνηση... μελαχρινός, αξύριστος και μάτια σαν καταπράσινα λιβάδια. Τα χείλη του είναι σαρκώδη, κινούνται, κάτι λένε...

«Δεσποινίς είστε καλά; Με ακούτε;» επανέρχομαι στην πραγματικότητα

«Συγνώμη, αφαιρέθηκα... το λάστιχο.. έσκασε..»

«Ναι το είδα. Θα το φτιάξω και σε λίγο θα είστε έτοιμη να φύγετε!» τον παρακολουθώ να δουλεύει, είναι πολύ σέξι! Το τηλέφωνο μου χτυπάει και το σηκώνω.

Η Καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται!#MGWLoveWhere stories live. Discover now