PART 1

168 1 0
                                    

Uyandığımda yanımda bir görevli vardı . Onun hastanedeki bir hemşire olduğunu tahmin ediyordum . Saçılan , dağılan eşyalarım - hala nasıl bir durumda bu hale geldiklerini bilemiyorum - toparlanıp bir poşetin içine konmuştu . Daha sonra odaya Jeremy girdi , çıkış işlemlerini tamamladığını gösteren belgelerle bana bakıyordu . Hemşire serumu damarlarıma bağlayan ince iğnenin ucunu kolumdan çıkarttı ve evet bu gerçekten de canımı yakmıştı . Üzerimi değiştirip eşyalarımı yanıma aldıktan sonra hastaneden çıkıp arabaya bindik . Jeremy de ben de hiç konuşmuyorduk ortama ölüm sessizliği hakimdi . Ama sanırım böylesi daha iyi çünkü bu olaylardan sonra ne Jeremy'nin soru sormaya hali vardı ne de benim cevapları bulmak için beynimi kurcalamaya . Zaten cevap da verebeliceğimi sanmıyordum sonuçta ben de bilmiyordum. İstediğim tek şey evime gidip yatağımda birazcık da olsa uyuyabilmekti...

Lanet olsun ! Ne zaman gözümü kapatsam aklıma o görüntüler, o çığlıklar geliyor ve hiçbir şey hatırlayamam beni delirtiyor ! Bununla daha ne kadar başa çıkabilirim bilmiyorum. Bildiğim tek şey şu an kafamı dağıtmaya ihtiyacım olduğu . Artık okula gitmek için hazırlanmalıyım .

Evet ... olabilecek en güzel şey oldu . Her zamanki gibi strech kot pantolonum, mor converselerim ve bana bol gelen sweatshirtimle mükemmel görünüyorken (!) kabus gibi bir dersin habercisi zilimiz çaldı . Geç kalmamak için hızlı adımlarla sınıfa doğru yürürken içeriye öğretmenmiz Bay Morales'den kılpayı erken girdim . Gözümle Allison'ı buldukdan sonra yanına gittim ve rahat bir nefes vererek oturdum . Onu çok seviyorum çünkü en yakın arkadaşım olması bir yana çok açık sözlü ve her ana neşeli . Allison'ın en son altıncı sınıfta tavşanı Cooker öldüğünde ağladığını hatırlıyorum . Uzadıkça uzayan saatler sonunda zil çaldı ve dışarıya kendimi attım . Olan biten her şeyi All'e anlatmalıydım . Onun dün yaşadığım ve hala bilmediğim serüveni aydınlatmama yardımcı olabileceğini düşündüm . Kafeteryada kahvelerimiz alıp oturduk , ama konuşmamız büyük bir hüsranla sonuçlandı . All hiçbir şey bilmiyordu . Tabi birkaç şey dışında .. Dün her zamankinin aksine eve dönmektense kütüphanede kalıp araştırma yapacağımı söylemişim ki bunu da hatırlamıyordum . Allison'ın benden daha heyecanlı olduğunu söyleyebilirdim . Tam masadan kalkarken yanımıza Dean geldi . Yaklaşık yanılmıyorsam 4 aydır beraberiz ve hayatımın en güzel günleri . Hem yakışıklı hem romantik hem kibar ve hem de popüler . Böyle bir çocuk bulabilmiş olmam tam bir şans . Akşam parti verdiğini söylediğini . Kafamı dağıtmam için çok iyi bir fırsat , heyecanla bekliyorum ! 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 20, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

KIRIK PARÇALAR - tanıtımWhere stories live. Discover now