Ora de mate

60 6 0
                                    

Good...ultima ora cand am avut mate, am incercat sa abordez alta tactica pentru a nu fi ascultat. Asa ca...nu n-am rezumat doar la o cruciulita cu Arsenie Boca si rugaciuni pentru speranta si bla bla bla. Cum functioneaza? Ei bine daca ai o profesoara intarziata mental sau un profesor care te saruta pe frunte si iti spune ca te-a pupat in cur, ai venit la omul potrivit. Primul lucru pe care nu trebuie sa-l faci PE CARE NU!!! Sa nu vorbesti la ora lui/ei DELOC, incearca sa te ascunzi daca esti un om care nu intelege matematica dar care vrea sa joace fotbal si sa iasa la bere dupa. Bine, daca esti un tocilar care cunoaste de la culoare chilotilor din egipt pana la manualele de mate din a VII-a , da, poti sa te duci sa-ti freci creierul plin de ceai verde si memoplus ca sa ii faci pe plac "nebunului de mate"
Alt sfat...a da, nu te panica, daca esti panicat, iti transpira palmele si simti ca te trece cacarea, ai 100% ca profesorul sa te intrebe ce faci acolo sau ceva legat de lectie, iar daca nu stii nimic si esti pamant de flori, vei lua mai mult ca sigur o nota proasta (no shitt sherlock)
Abordeaza o atitudine care inspira ca esti foarte concentrat si gata sa-ti tai 3 degete numai pentru a rezolva ce a dat proful. Daca esti ridicat in picioare si nu esti atent incearca sa minti profesorul ca nu ai inteles intrebare si sa o repete, daca nu o repeta, scoate o catana si fa-l tocanita.

Un Scriitor AnormalUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum