Разходка в гората част 2

83 13 0
                                    

Събраха се в парка и тръгнаха по пътно, минаха през магазина за храна и напитки, и продължиха,след като стигнаха седяха и си говориха известно време,след това се разделиха на групи,и си тръгнаха. Ник и Никол тръгнаха към парка след като стигнаха, седнаха на обичайната пейка и Ник започна да говори, обаче се спря. След това му звънна телефона и след като му приключи разгивора затвори,и го прибра обратно на мястото му. Каза, че трябва да тръгва.
Никол се прибра видя,че е станало късно и реши да яде, след това отиде в стаята си, свали си дрехите и отиде в банята. Постоя около половин час. След като излезе, отиде в стаята си, облече се, взе си телефона и започна да разглежда социалните си мрежи, след това заспа.

Две седмици по-късно!!

Беше 06:20часа и досадната аларма звънна, тя с нежелание стана, но като се сети, че е 15 септември. Веднага започна да се оправя като първо се зае със сутрешните си процедури. Слезе в кухнята да закуси. След около 10-15минути,тя беше готова и отново се качи в стаята си. Застана пред гардероба и си избра едни тъмно сини дънки, бяла тениска и червено кожено яке. Взеси чантичка като в нея сложи пари,телефона,ключове и други неща. Слезе долу,обу си белите кецове и тръгна към училище.

Благодаря ви за 200 гледания!!

Because We CanWhere stories live. Discover now