Що ти тут забув коханий?

288 24 0
                                    

Після того як я настрибалася я стрибаючи поскакала в ванну потрібно ж явитися в школу.

Після своїх  процедур я пішла одягатися.Мій вибір впав на:  джинси,білу футболку з Губкою Бобом і бордові Vans.На голові я зробила дві косички.Зібравши рюкзак я пішла на кухню.Коли  зайшла, то побачила Макс ,Катю і ще якусь дівчину ,яка сиділа біля мого Максимка.Вона була красива блондиночка з блакитними очима.Одним словом мілаха

-О Сонь познайомся це моя дівчина Аліна-сказав Макс і обійняв дівчину.Всередині ніби хтось зі всієї сили ударив.Я просто привітливо усміхнулася і пішла в коридор.Я вийшла з будинку і поїхала в школу.Коли продзвінів дзвінок я сиділа за своєю патрою і читала книгу.В клас забігла Катя з усішкою.Вона на мене докинулася розпитами  чому я пішла та мене врятував дзвінок на урок і вчитель.

-,Так діти це наш новий учень Андрій і він буде сидіти зі Сонею ,а Катя сяде ззаді Соні з Лікою-сказав вчитель і всі сіли на свої нові місця.

-Що ти тут робиш-Запитала я як можна тихшею.

-Я бачу ,а ти за мною сумувала кохана ,як ти памятаєш ти ще моя кохана дівчина-сказав він так тихо ,що я ледь-ледь почула.

Інші уроки пройшли добре не зважаючи на те, що я з Андрюшою знову разом він ж моя любов з першого класу і я його ще досі палко кохаю.

Діагноз-закоханаWhere stories live. Discover now