,, víš no jak bych to řekla"

Pohled Kam

,, Kam dělej řekni to" ,, chtěla jsem tě představit mamce, pozvala nás na večeři" vydechla jsem. ,, tak to je super ne?" ,, jo" řekla jsem skoro neslyšitelně. ,, teď jsem si vzpomněl moje mamka nás taky pozvala, co kdyby jsme to spojili a rodiče by se rovnou poznali?" Zeptal se. Popravdě? Neměla jsem z toho takovou radost jako on. Ne že by se mi ten nápad nelíbil, ale o den se mi zpodzila menstruace a teď mi to došlo. Já si nechala doma prášky! Zalapala jsem po dechu. ,, zlato jsi v pohodě?" Zeptal se starostlivě. ,, jo " řekla jsem mile. Konečně jsme se mohli vydat do bazénu. Bylo tam celkem dost lidí. Šli jsme do venkovního. Začali jsme hledat místo. Šli jsme po takové cestičce, až jsme došli přesně tam kam jsme chtěli. Nikdo tam nebyl což je super. Byla tam krásná, hebká zelená tráva. Dali jsme si na zem ručníky a vysvlékli se. Při pohledu na Vadima jsem si skousla spodní ret. ,, zlato, neslintej" řekl a začal se smát. Cítila jsem jak mi začínají červenat líčka. Vzala jsem si mobil do ruky a lehla si na ručník. ,, můžu tě namazat?" Zeptal se Váďa. Ani jsme mu neodpověděla a už seděl na mim zadku a něco mi patlal na záda.

Večer

,, neboj zlato to bude dobrý" uklidňoval mě Vadim. Abych vás uvedla do děje. Právě jdeme na večeři s mými rodiči a Vadimovo rodiči. Na sobě mám béžové šaty nad kolena. Jsou bez ramínek. ,, počkej ještě si upravím ty vlasy a nebo víš co? Řeknem že mi není dobře" řekla jsem a hodila sebou o postel. ,, neboj, nic se nepokazí" sedl si vedle mě a hladil mě po tváři. Hlasitě jsem vydechla, vstala jsem, vzala psaníčko do ruky a vložila do něho telefon. Vyšli jsme ze dveří a měli namířeno na místo kde máme sraz.

V restauraci

Právě sedíme v nějaké nóbl restauraci celkem daleko od kempu. Sedím vedle Vádi, naproti nám sedí jeho rodiče a mamka s Chrisem. O něčem si tam povídají a já vůbec netuším o čem. Nevnímám. Už dávno jsme si objednali, ale jídlo pořád nedonesli. Mám docela hlad. Napila jsem se. Najednou jsem ucítila Vadimovu ruku na mém stehně, která putovala víš a víš. Když už měl ruku na vnitřní straně stehna tak jsem ji rychle strhla dolu. Naklonila jsem se k němu a dala mu jemnou pusu na líčko. Usmál se na mě. Z ničeho nic mě mamka kopla do nohy. ,, au, za co?" Řekla jsem, protože jsem vůbec nevěděla za co to bylo. Nevim, co jsem udělala špatně. ,, ptali jsme se vás jak jste se poznali, ale očividně nás vůbec nevnímáte" ,, eh, jo no to je taková zajímavá historka" začala jsem. ,, no prostě když jsem jednou šel s Peterem aka Expl0itedem v Kladně v centru, tak jsem narazil do Kamčy(i?) , a aby toho nebylo málo ona zrovna propichovala bubble tea a jak jsem do ní narazil tak jsem to na ni celé vylil"

Po večeři

,, no vidíš že jsi to zvládla" pošeptal Vadim když jsme vedle sebe v posteli. Dala jsem si hlavu na jeho hruď a tak jsem usla.

Po týdnu

Abych vás uvedla do děje. Každej den mi je špatně. Pořád zvracím. No čím to asi bude. Spali jste spolu a ty nebereš prášky. Zatím jsem to Vadimovi neřekla a celkem se bojím jeho reakce.. Ještě jsem si ale nedělala těhotenský test tak to není jistý. Nevím jak on, ale já v 17cti dítě nechci. Chci studovat. Chci vystudovat vysokou školu. Právě jdeme s Váďou někam. Nevím kam. ,, no tak prosím Váďo řekni mi to " prosila jsem ho. ,, ne" začal se smát. ,, udělam cokoli" prosila jsem ho, protože jsem šli už celkem dlouho. ,, zlato ty uděláš jedině mě". Řekl  mi svůdně u ucha  a skousl mi lalůček. Okamžitě jsem zvlhla. ,, klidně" řekla jsem, protože vím že na něho musím jedině přes sex. ,,  za chvilku tam budem ,neboj ale pak klidně můžeš jako  mě by to nevadilo" zasmál se a pro tom mi jezdil rukou po zadku. 

____________________________________________________________________________________

THE END

Vuhuuh, konečně sem se přiměla jít napsat další díl <3

snad se vám líbí :3 a už moc částí nebude :/

tak zatim čau Kamuna

Ps nezapomeň dát vote nebo koment

a děkuju  za ty komentáře a reads. takový číslo bych nikdy nečekala :3

miluju vás <3



Story about us (Vadim) CompletedKde žijí příběhy. Začni objevovat