Notă autor

3.9K 437 75
                                    

Aici Elena.

Okay, am făcut această notă doar ca să ne punem de acord cu niște lucruri. O să fie ștearsă cât de curând, după ce va fi înțeleasă de toată lumea.

1. "Sânge Întunecat" nu e horror, nici SF. E fantasy și romance. Învățați diferențele dintre categorii. E supărător, credeți-mă.

2. Povestea a ajuns la un alt nivel. E cât se poate de normal să apară și personaje secundare care să ajute la fluidizarea narațiunii. Nu sunt genul care face capitole care să se învârtă doar în jurul protagoniștilor. La fel de importante sunt și personajele secundare (ba chiar mi-au ieșit mai bine decât Joy și Hades). De aceea e important să înțelegeți că această carte nu poate avea doar acțiune HadesxJoy, pentru că ar deveni ceva cât se poate de clișeic să fie scene doar cu ei doi și să trag de firul narațiunii ca să nu iasă doar zece capitole pe volum. Asta nu e carte, e ceva făcut de mântuială, iar eu nu scriu de mântuială. Din nou, e supărător când mi se tot cer momente Jodes, mai ales când am alte planuri pentru ei doi.

3. Gale și Seth. Mare problemă aici. Ideea se pune astfel: sunt personaje secundare și tot ce s-a întâmplat în capitolele trecute a avut un scop. Dacă vă deranjează, puteți fie să treceți peste scene, fie să renunțați la carte. Nu mă supără niciuna dintre posibilități. Autorul nu trebuie să își schimbe ideile datorită cititorilor. Am mai încercat asta de câteva ori și am ajuns să șterg cărți și să regret apoi. De aceea am ajuns și să scriu greu, pentru că trebuie să-mi rearanjez ideile să fie pe placul tuturor. În Demonic nu am făcut așa și a fost okay. Am în plan să acționez la fel și în acest volum. Nu oblig pe absolut nimeni să citească, mai ales dacă le place atât de mult cartea încât renunță la ea după o scenă boyxboy care nici nu a prea fost detaliată.

Anyway, cam asta este tot. Sper să nu vă simțiți ofensați sau altcumva, pe mine m-a ajutat mult această notă, ca să pun toate lucrurile la punct. Continuarea va veni, poate, în weekend. Cum am spus, mi-am pierdut cheful de scris de ceva vreme și nu știu cum va ieși următorul capitol, așa că s-ar putea să întârzie.

O zi\seară frumoasă! :)

Atinși de flăcări: Metamorfozis (II)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum