Úvod

3.9K 134 3
                                    

O 5 let později
Olívie Selena Párkrová- Dnes už Selena Gomez. Nechtěla jít po stopě Olívii Párkrové a tak si jméno změnila. Selena podle svého druhého jména, a Gomez podle příjmení své matky za svobodna. Je známá a velmi dobrá zpěvačka. Když opustila Justina tak jí asi celý rok trvalo než na něho přestala myslet, avšak nikdy nezapomněla. A taky nikdy nezapomene. Byla to její první pravá láska. Její polovina písniček je právě o Justinovi. Myslí na něho každý večer před spaním a přemýšlí jaké by to právě bylo kdyby se nevydala za hudbou. Jenže Justin se začal věnovat taky hudbě a Selena(Olívie) o tom dost dobře ví.

Justin Drew Bieber- Když zjistil, že jeho drahá Olívie odjela do LA bez rozloučení tak byl zdrcený. Zanedbával školu a chodil jen do klubu si užívat za děvkama. Dokonce Liv chvíli snažil kontaktovat, jenže jako by se Olívie vypařila ze země. Byl tak zdrcený, že nevěděl jak tu bolest má zastavit. Jeho velký koníček začala být hudba. Začal skládat a vymýšlet písničky. Všechny písně co složil byly o Olívii. Jeho mamka mu k devatenáctým narozeninám koupila kytaru a on začal hrát na ulicích. Jednou si ho všiml jeden producent a od té doby je Justin Bieber velmi známé jméno. O všem taky slyšel o Seleně Gomez, ale nikdy ho to jméno nezajímalo. Nikdy ho nenapadlo, že to může být ta jeho Olívie. Nikdy totiž Selenu neviděl. Ještě předtím než se Justin stal slavným tak často chodil kolem Olíviného domu. Nikdo tam už nebyl. Nikdy tam neviděl žádný poznatek života.
Taky že Olívie/Selena se v Texasu během těch pěti let oběvila jenom jednou a to zrovna Justin nebyl ve městě.

Selena se nikdy nepřestávala bavit s Laurou. Jsou pořád nejlepší kamarádky. Z Laury se stala fotografka a je zasnoubená s Lukem. Čekají holčičku.

Ale co, když ti dva na sebe narazí? Vrátí se o pět city? Nebo se už nepoznají? Přece jsou jen o 5 let starší. Seleně je 22 a Justinovi 23.

Tak snad se vám příběh bude líbit. :)

Stay with me 2 (DOKONČENO)Kde žijí příběhy. Začni objevovat