Chci tě, ale..

2.2K 48 0
                                    

Když jsem mazala chleba tak jsem ucítila ruce na mých bocích. "Em..Dylane..nech toho". On mi ale nic neřekl a pokračoval. Začal mě líbat na krk. Ale já nechtěla tak jsem zavzdychla a pak jsem mu dupla na mohu. Zaúpěl a pak mi naštvaně řekl "tak dost takhle to nepůjde..teď jsem řekl že se budeme milovat tak moc že si s toho tejden nesedneš". "Ne" odporovala jsem.
"K sakru na tebe bejt hnusnej nechci ale Iss do pr..teď mám chuť vzít tě do ložnice a tam to s tebou dělat celej den takže buť mi byhovíš a budeš hodná holka a nebo .."
"Nebo co zamkneš mě tu takhle mluví jen debilní a nadrženej ital.."
"Dobře nejde to po dobrém..půjde to po zlém". Chtěl mě vzít do objetí ale já utekla. Do obývacího pokoje. "Ty si se mnou chceš hrát". Odpověděla jsem mu na to ďábelsky"Nehraju nechci to dělat".

Dy
"Ale chceš" strašně moc jsem teď chtěl jen jí, potel, a stény. Měl jsem chuť na ní ano,moc jsem jí chtěl. "Ne nechi" řekla. Pak jsem jí chytil a řekl " jdeme do ložnice ano ?" Už mi odcházeli nervy. Hodil jsem si ji přes rameno a měla asi kyselí výraz protože si podepřela hlavu. "Chtěla jsem se zeptat". "Co zas"odsekl jsem. "Proč to děláš?" Nechápal jsem vůbec co tím myslí "co" zeptal jsem se. "To..že mě chceš tak moc vojet". Ztuhnul jsem "jseš ta nejkrásnější a nejvíc sexy žena co znám a jsi moje žena a já tě chci". Pak se na mě podívala "jenže já nechci být poslušná holka". "Tak budeš zlobivá" a plácnul jsem jí po jejím krásně vytvarovaným zadečku. "No dobře takže " řekla.
"Takže" řekl jsem.
"Takže dneska maximálně mazlení" řekla.
"Tak pod jednou podmínkou"
"Co bys rád Dyle"
"Budem se mazlit bez tohodle" a strhl z ní mojí košili uviděl jsem že má jen kalhotky. Rajcovala mě. Sundal jsem si košili a zůstal jen ve spodním prádle. Mazlili jsme se než pronesla "Můžu..můžu ti přejet po svalech". Rajcovala mě. "Co když řeknu že ne". Podívala se na mě "tak ti udělám tohle".Políbila mě mučivě pomalu. "Nejsem slaboch MILÁČKU". Políbila mě znovu než jsem vzal její ruku a dal jí na mou hruď. Prstem mi přejela každý záhyb a sval. Neskutečně mě to vzrušovalo. "Chci tě" vypadlo z ní. Sáhl jsem jí na zadek a začlo to. Doslova mě nakopla k neskutečně tvrdému sexu. Když mi najednou zazvonil mobil. Odstrčila mě a já jí naštvaně řekl "to ti vrátím jen počkej". Zvedl jsem mobil a zařval do něj "Ty vole co chceš". Bernard-jeden z mých lidí řekl "co je jak kdyby jsem tě vyrušil od vášnivého sexu". Už mě fakt štval "no do pr..eh co chceš". Chvíli jsem slyšel nadech a pak jen "přijď..někdo nám chce přebírat obchody.. a jejich jména se ti líbit nebudou". Už mě popadl amok "k sakru kdo to je.. už jedu". Slyšel jsem nádech " je to..Dave s Ricardem". Vybouch jsem "No to si delaš snad.. ku.. ne jedu tam". Pak se mě zeptala Iss "Copak?". "Někdo mi chce přebírat obchody". Slezla z postele a přišla ke mě a pořád bez oblečení. "Známí?" Zeptala se já jen kývl. Objala mě a já ukázal na skříň. Ona se šla převléknout a já odcházel a zařval "na večeři mě nečekej".

Mafián ✔Where stories live. Discover now