Παρτ13

778 110 2
                                    

ειχα ενα μυνημα ο αριθμος φαινοταν αγνωστος.. ομως οταν το παρατηρησα καλυτερα καταλαβα οτι ηταν του τζιμμυ.. δεν επρεπε να τον αφησω να μπει στην ζωη μου ξανα.. ανοιξα το μυνημα..

  <<Νεφελη θελω να συναντηθουμε.. πρεπει να μιλησουμε..>> 

τι θελει απο μενα πια.. δεν του φτανει που με ειχε καταστρεψει.. θελει και να μου καταστρεψει και την νεα ζωη..

<<Ασε με ήσυχη πια..!>>

του εστειλα.. 

<<Θελω να μιλησουμε μονο σε παρακαλω..>>

μου εστειλε.. δεν τον θελω.. αμα τον μαθει ο Cam θα με σκοτωσει και εμενα και αυτον..αλλα πρεπει να συναντηθουμε για να του ξεκαθαρισω καποια πραγματα!

<< Οκευ..>>

του εστειλα..

<<Μπορεις τωρα?>>

ηταν 9η ωρα αφου γύρισα νωρις με τον Cam.. αλλα ας παω για να τελειωσει αυτο..

<<Ναι..>>

του εστειλα

<<Οκ σε 5 στο παρκο που ειναι κοντα στο σπίτι  σου>>

ετσι σηκωθηκα.. χτενιστηκα εβαλα μια ζακετα.. γιατι ειχε ψυχρα και εφυγα.. ολα ηταν σκοτεινα.. πλησιαζα το παρκο και τοτε τον ειδα.. με πλησιασε..

-Τι θες?

του απαντησα καπως απαξιωτικά

-Θελω να μιλησουμε.. ποτε δεν με αφησες να σου εξηγησω..

-Συγνωμη για αυτο με εφερες εδω?

του ειπα και ημουν ετοιμη να σκασω στα γελια..

-Ναι γιατι?

μου ειπε..

-Κοιτα αγορακι μου.. εγω ειμαι αλλου.. αν δεν σε εβλεπα στο παγοδρομιο ουτε καν θα σε θυμομουν.. ειμαι ευτυχισμενη τωρα πια.. δεν θα σε αφησω να με ξανακαταστρεψεις..

του ειπα και εκανα να φυγω αλλα με επιασε απο την μεση και με κολλησε πανω του..εγω προσπαθουσα να φυγω αλλα ειναι πολυ δυνατοτερος απο εμενα.. με εποιασε απο το πιγουνι και με φιλησε τοτε τον εσπρωξα και τον χαστουκισα οσο αυτος ετριβε το μαγουλο του εγω ετρεξα και εφυγα.. εφτασα στο σπιτι μου εβαλα τα κλαματα και ακουμπησα την πλατη μου στην πορτα.. και ναι δεν ενιωσα τιποτα για αυτο το φιλι.. αλλα δεν το αντεχω αυτο.. δεν επρεπε να ειχα παει.. πρεπει να μιλησω με τον Cam δεν αντεχω τοσες τυψεις.. ακομα και ενα φιλι  μπορει να τα καταστρεψει ολα.. τωρα πια ολα τελειωσαν! :(

Γεια σας..! σορρυ που εβαλα μικρο αλλα εχω πολλα διαβασματα :( τι θα γινει με την Νεφελη και τον Cam.. μηπως ολα τελειωσαν?? :(

ψηφο για βοηθεια :) 

Ερωτας κατα τυχη(Magcon Finction)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα