#0 - Kezdet

480 22 2
                                    

- Kérem kapcsolják be az öveket, mert megkezdjük a leszállást! - hallottam meg egy női hangot, ami arra célzott, hogy nem sokára már Ausztália eggyik repülőterén landolni fogunk. Virággal egymásra néztünk, és vigyorgva bekapcsoltuk az övünket.
- Ouuu, én már annyira várom! - mosolygott rám csillogó szemekkel, mire én vigyorogva válaszoltam.
- Uuuu én is! Olyan jó lesz! Buli, tengerpart, cuki fiúk, foci!! - hülledesztem, az lb-m pedig szintén óriási mosolyal bólogatott. Nemsokára már a reptér előtt álltunk, egy taxit keresve, amikor megláttam egy üres, sárga autót. Rögtön megkaptan Virág csuklóját, és húzni kezdtem.
- Beléd meg mi ütött? - szólt fájdalmasan, de én csak húztam, majd amikor észrevette, ő is futásnak eredt. Gyorsan behupoantunk hátra, én pedig lediktáltam a sofőrnek a hotelünk címét. Ez egy öt csillagos szálloda, medencécel, szaunával, és valami észbontóan gyönyörű szobákkal. Hát, van pénzünk, szóval megtehetjük.

Sziasztok!
Mostmár csak itt fogok írni, remélem tetszeni fog. Ez egy ilyen kis rész volt, ahol pár mondatban felvázolja, hogy kik a főszereplők (Napsi és Virág), a tartózkodási helyet (Ausztália), és hogy éppen mit csinálnak. Hogyha tetszet, akkor Vote vagy Comment. Kritikákat is elfogadok.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 10, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ha nyár, akkor legyen nyár!Where stories live. Discover now