Fizikçinin Evine Giriş

3.4K 284 25
                                    

Deniz tamam anlamında başını salladı.  Ve gitmesi gerektiğini söyledi.  Deniz yaptığı şeyin kötü olduğunu düşünüyordu. Ne kadar kötü biri olsada onun babasıydı. Ve hiçbir baba bunu hak etmezdi.  Ama Deniz in babası  bir katildi. Begüm ü öldürmüştü. Melis e de aynı şeyi yapabilirdi...
******************************
Sabah kızlar çantalarını alıp çıktılar. Çıkış kapısının önünde Deniz i beklemeye başladılar.  Birkaç dakika sonra kapıda Deniz belirdi.  Kızlar hep birlikte okula yürüdüler.

Okul Sonu
Kızlar hemen çantalarını alıp kendilerini dışarıya attılar.  Ve sabah yaptıkları gibi Deniz i bekledikler. Deniz koşarak yanlarına geldi ve:
-" Babam bugün burdaymış. Rahatça evde araştırma yapabiliriz !!" 
Ada:
-" Sende mi bizimle geliyirsun?? "
Deniz:
-" Evet.  Ama hızlı olun babamın evi buraya çok uzak !! "
Kızlar hızlı hızlı yürümeye başladılar.  Gerçekten de Deniz in dediği gibi baya bi uzaktı . Kızlar kocaman bir kapının önüne geldiler. İçeri girdiler.  Kapıdan daha büyük bir bahçeye girdiler.  Deniz koşmaya başlayınca kızlar da Deniz in gibi koşmaya başladı.  Kapının önüne gelince Deniz çantasının ön gözündeki anahtarı aldı.  Hemen kapıyı açtı.  Kızlara girin işareti yaptı. Kızlar içeri girdiler.  Kapıyı yavaşça kapattılar.  Merdivenlerden yukarı çıktılar.  Bayabi merdiven çıktıktan sonra
Tuğba:
-" Bitmedi mi ??"
Deniz:
-" Ne bitmedi mi Tuğba ?? "
Tuğba:
-" Merdiven !!"
Deniz:
-" Bir kat daha var. Çabuk olun.  Babamın işleri çabuk bittebilir !"
Kızlar bunu duyunca daha hızlı yürümeye başladılar.  Ve en sonunda en yukarda olan arşive geldiler.  Ama ne yazık ki şifre vardı.
Yağmur:
-" Bana bu şifreyi bildigini söyle Deniz !! "
Deniz :
-" Bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum !!"  Deniz hemen  tahmin ettiği şifreyi girdi.  Ve doğru çıktı.
Aslı:
-" Şifre ne ?? "
Deniz in suratını birden hüzün kapladı ve:
-" 8 Ocak 2010... "
Ada:
-" Neyin tarihi !! "
Deniz:
-" Annemin ölüm günü !! "
Tuğçe:
-" Aa . Yaranı deşmek istemem ama nasıl öldü ?? "
Deniz:
-" Ben 10 yaşındayken kanser den kaybettik. Babam da bu yüzden kötü oldu... " Deniz in gözlerinden yaşlar süzülmeye başladı.  Kızlar ona sarılınca:
-" Hadi kızlar arşive girelim !! "
Kızlar ayaklarını arşivin attılar.

Yazardan not- Arkadaşlar lütfen vote verin . Arkadaşlar aslında benim için vote dan önce yorumlarınız ve düşünceleriniz.  Lütfen düşüncelerinizi bildirin.

Sırlar OkuluWhere stories live. Discover now