1 . Bölüm

117K 1.7K 303
                                    

İyi okumalar..

BEBEĞİMİN BABASI

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.




BEBEĞİMİN BABASI.../2

Suni yollarla hamile kalmışsan ve bebeğinin babasına aşıksan, işin zor...

-1.BÖLÜM-

Ameliyat olalı sadece üç ay oldu. Geri kalan dokuz ayda ya kendine yakışan birini bulup evlenecek ya da tanımadığı bir adamdan çocuk yapacaktı. Anne olmak, her kadının hakkıydı ama anne olmak sadece bir seçim...

*

"Annem bu konuyu kapat artık! Ne Kıbrıs'a gitmene müsaade ederim, ne de babası belli olmayan birinden çocuk yapmana!"

"Ama anneciğim düşünsene minik bana benzeyen bir yavru.."

"O daha kötü ya!"

Gülçin oflayarak kalktı mutfak masasından. "Peki," diyerek derin bir nefes aldı. "Bende evlenirim!"

Annesi söylediği şeyle şaşırıp kalırken Gülçin hızlı adımlarla odasına geçti. Biliyordu annesine sunduğu teklif saçmaydı fakat biriyle evlenecek cesareti de yoktu. Herhangi bir adamın koynuna giremezdi. Hem de sırf çocuk için! En güzeli ve en temizi buydu. Sperm Donasyonu..

*

"Yıldız bana yardım edeceğini biliyorum!"

"Sen ne dediğinin farkında mısın? Nermin teyze duysa keser beni!"

"Senden önce beni keser! Aman onu boş ver iş bittikten sonra bir şey yapamaz!"

Genç kız sıkıntılı bir nefes çekti içine. Kıbrıs'a gitmek ve iki yıl kadar orada kalmak zor işti doğrusu. Hele de eğitim yalanıyla! Ne için? Bebek için!

"Gülçin lütfen.."

"Of tamam! Anladık! İki saattir yalvartıyorsun. Sen gelme ben bulurum başkasını!"

Arkadaşının lafları genç kızı üzse de umursamadı. Biliyordu ki Gülçin'in onun gibi başka bir arkadaşı yoktu. Ve yine biliyordu ki kendisi de Gülçin'e kıyamayacaktı!..

*

Tamam Yıldız'ın ailesini kandırmak kolaydı. Eğitim der geçerlerdi. Peki Gülçin'in ailesi? Onlar nasıl ikna olacaklardı. Hele ki annesi Kıbrıs olayını biliyorken!?

Gülçin odasında oturmuş bunu düşünüyordu.

Bebek sahibi olmak zorundaydı. Rahmindeki kist alındıktan en az bir yıl sonra hamile kalmalıydı. Ve kisti aldıralı neredeyse üç ay olacaktı. Ailesi de bu duruma üzülüyordu fakat hiçbiri babası belli olmayan bir çocuk dünyaya gelsin istemiyordu. Bu aile o bebeğe sıcak bir yuva oluşturacak olsa da, hiçbiri –annesi bile- ona baba olamayacaktı. Bunu Gülçin de biliyordu fakat altı ayda kendine yakışan birin bulup iki ayda da hemen çocuk yapamazdı...

BEBEĞİMİN BABASI!/2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin