Capitol fără titlu 7

2.2K 103 3
                                    

  *Din perspectiva lui Jason*

           Dupa ce a venit din oras , Kaya a mai stat putin cu mine apoi s-a dus la ea in camera. Sta acolo de ceva timp si sper ca doarme . Urc scarile si ma indrept spre camera ei pentru a ma asigura ca nu face nimic gresit cu toate ca stiu ca i-am luat lama. Intru usor dupa doua batai in usa si o vad foindu-se in pat cu ochii inchisi. Era transpirata pe frunte ,respira sacadat si se brusca singura de parca ar avea un cosmar teribil sau ceva de genul. 
- Kaya? spun apropiindu-ma de ea . Cand am pus mana pe ea efectiv ardea. Incheietura unde era scris numele perechii ei o misca incontinuu iar scrisul era nefiresc de rosu. Adica am mai vazut incheietura ei si scrisul nu era asa de rosu. Am incercat s-o trezesc dar nu reuseam. Tipam, o zguduiam , am aruncat si apa pe ea si tot nu reuseam , ba chiar ii crestea temperatura ,ranile de la taieturi incepeau sa se redeschida ,scrisul se inrosea din ce in ce mai tare iar respiratia devenea din ce in ce mai alerta de parca ar alerga-o cineva de kilometri buni. L-am chemat pe Peter care a incercat s-o trezeasca si cand i-a vazut incheietura a zis ca trebuie sa-l chem pe Xander.  Speriat l-am apelat rapid.

  *Conv. telefonica*

- Jason e 3 dimineata, spune somnoros . 
- Kaya a patit ceva , spun si nu termin propozitia bine ca se repede Xander :
- Vin imediat , spune si apoi inchide brusc. 

  *Sfarsitul conversatiei*

          Cred ca maxim in 10 minute Xander era in pragul usii de la camera Kayei intr-o pereche de pantaloni scurti si un tricou . 
-Ce s-a intamplat ? spune venind langa ea si tinand-o de mana 
- Nu se trezeste si scrisul de pe incheietura.... spun facand o pauza . Xander se duce langa ea pe pat, o ia in brate si o pupa pe frunte. 
- Sunt aici dulceata mica , ii sopteste la ureche. Dintr-o data Kaya s-a calmat , pulsul si repiratia revenindu-i la normal si scrisul redevenind rosu spre visiniu. Am respirat usurat cand am vazut ca clipeste des din ochi. 
- Slava Domnului , spun ridicandu-ma in picioare .Esti bine? spun uitandu-ma la ea 
- Da , spune confuza . 
- Va las singuri , Xander ai grija ce faci , spun cu degetul aratator spre el si razand. 

        *Din perspectiva lui Kaya* 

    Deschid ochii si pe langa durerea de cap sunt intampinata de Jason care era in tocul usii si de Xander care era langa mine in pat tinandu-ma in brate. 
 - C-ce faci ai-aici ? spun balbaindu-ma deoarece ma pierdeam in ochii sai 
- Jason a zis ca patisei ceva si m-a speriat, spune uitandu-se grijului in ochii mei . 
- De ce ma simt asa nasol? spun ametita 
- Deoarece inca nu m-ai acceptat , spune putin dezamagit . Dupa cateva minute in care mi-am strivit buzele una de alta am zis:
- Ei bine acum o fac , spun si il sarut cu pasiune . Recunosc in timpul sarutului am simtit ca se aprinde ceva in mine . 
- Te iubesc micuto , spune Xander sarutandu-ma din nou , si din nou, si din nou. 
- Dormi cu mine daa? spun cu o fata de catelus 
- Normal scumpete , spune facandu-mi cu ochiul . 

            Dimineata m-am trezit in pat ...singura. Dar a zis ca ramane cu mineee . Mi-am facut rutina de dimineata si m-am imbracat cu o pereche de colanti negri, un tricou cu Nirvana si deasupra mi-am pus un pulover comfortabil albastru. Parul mi l-am prins intr-un coc comod si am coborat . Jos Xander cu Peter fumau in bucatarie si glumeau in timp ce isi beau cafeaua. Am coborat mergand la Xander si dandu-i un pupic .
- Neata Peter , il salut respectuos .
- Neata pustoaico , spune zambindu-i . Mi-am dres vocea uitandu-ma la tigara lui Xander si stand cu mainile in san. 
- Arunc-o , spun autoritar. 
- Dar iubito... adauga dar i-o tai repede .
- ARUNC-O , ma rastesc si el ofteaza stingand-o si punand-o in scrumiera. Asa , spun zambind si il pup. Ma duc cu cafeaua in mana la canapea dand drumul la televizor. Peste ceva timp vine si Jason dezorientat si surpriza surpriza coboara si Faye . 
- Neata , spune Faye zambind. 
- Jason daca esti la doua camere distanta de mine nu inseamna ca nu se aude patul scartaind , spun razand si Faye se inroseste. 
- Gura diavol mic ! spune si el putin rusinat . Xander si Peter radeau pe fundal de cred ca se auzea pana la granita teritoriului. Peste cateva secunde de ras s-au calmat iar Xander a venit pe canapea langa mine punandu-si mana dupa umerii mei . Mi-am pus capul pe umarul lui in timp ce ne uitam la un film cu Vin Diesel . Peste cam jumatate de ora dupa ce Peter a plecat a intrat Deborah . 
- Daaa! tipa in timp ce sare in sus dupa ce ne-a vazut pe mine si Xander . Am inceput amandoi sa radem . Dupa cateva secunde intra Holden care ne deranjeaza de la film. Apoi Chloe si Chase , la fel deranjandu-ne de la film, apoi intra Dean care incepe sa strige :
- Sa va tinaaaaa! spune si eu imi las capul in jos enervata . Mai intra multa lume!? imi spun in minte chiar cand Caden intra pe usa cu 3 baxuri de bere . 
- Da ce-i aici ba , bordel!? tip exasperata si pentru cateva secunde se aseaza o liniste mormantala
- Eu i-am invitat , spune Jason ducand baxurile in bucatarie . Am marait un "du-te dracu" si m-am ridicat . M-am dus in bucatarie punandu-mi cana murdara in chiuveta si cand m-am intors din bucatarie baietii uneau doua canapele . Fetele s-au dus la bucatarie probabil sa faca popcorn. 
- Kayaa fa comanda de pizza te rog! spune Holden 
- Eu vreau Quatro Stagione! striga Faye din cealalta camera apoi restu au mai strigat cateva nume si am luat telefonul dand comanda de 5 pizza . Peste ceva timp a venit baiatul cu livrarile . Cred ca era de varsta noastra , i-am dat banii si acesta se sprijinise de perete uitandu-se la mine de parca ar vrea sa ma agate. 
- Esti primul client asa dragut , spune facandu-mi cu ochiul . 
- Fa pasi , spune Xander care acum era in spatele meu. Acesta si-a dat ochii peste cap plecand . Dupa ce mi-a luat cutiile din mana m-a sarutat apasat pentru cateva minute . 
- Ewww scarbosilor! striga Holden luand cutiile de pizza 
- Gura fraiere , marai plecand. Dupa ce am urcat scarile si am dat coltul spre camera mea am vazut ceva la care nici Obamma nu s-ar astepta. Chloe statea lipita de perete sarutandu-se cu Chase . Exact in acel moment am decis sa stranut fara sa vreau si acestia au tresarit si apoi s-au uitat la mine. Am inghitit in sec facand stanga imprejur si plecand. Nici 3 pasi n-am apucat sa fac ca Chloe m-a prins de incheietura facandu-ma sa ma intorc cu fata la ea. 
- Kaya te rog nu-i spune lui Xander, spune rugatoare.
- Deci nu ar trebui sa ii spun ca sora lui are un suflet pereche? spun confuza 
- Da ... Adica ii voi spune dar acum nu e momentul , Xander e foarte temperamental si mi-e frica de cum va reactiona , spune ingrijorata. 
- Nu stiu Chloe ...adica nu as vrea sa ne certam chiar la inceputul relatiei , spun nestiind cum sa reactionez.
- Kaya te rog nu ii spune , spune Chloe aproape plangand .
- Ok ok ! spun si plec . Nu imi place sa il mint pe Xander dar daca nu ma intreaba nu e nevoie sa il mint, nu? M-am asezat langa el pe canapea in timp ce Holden a dat drumul filmului "The Vatican Tapes".Pe la sfarsit fetele erau speriate de moarte din cauza filmului iar eu imi dadeam ochii peste cap plictisita. 
- Cum de nu te-ai speriat? spune Holden razand 
- E Infernul , Holden , spune Alexander mandru.
- Am cosmaruri mai infricosatoare decat filmu asta , spun uitandu-ma la film dezinteresata. Dupa ce filmul s-a terminat s-au auzit batai in usa dupa care aceasta s-a deschis. In cateva secunde Peter a intrat in living privindu-ma.
- Kaya ai antrenamente , spune Peter cu mainile incrucisate la piept. 
-Ma schimb imediat , spun ridicandu-ma si dandu-mi ochii peste cap.
- Ti s-au vindecat ranile de la antrenamentul trecut? intreaba Jason
-Rani? Cat de rau poate sa fie? Pana la urma esti demon , spune Holden cu o tenta de ras in voce.
- Vrei sa iei parte? spun provocandu-l 
- Sigur , zice simplu.
- O sa iti iei bataie , spune Chase razand. Am urcat rapid schimbandu-ma intr-un tricou negru cu semnul de la nike in stanga , o pereche de colanti negri, hanorac negru care statea mulat pe mine si o pereche de nike-uri negre. Am coborat unde Peter si Holden stateau in picioare asteptandu-ma. Mi-am luat sticla de apa de pe blatul din bucatarie si am iesit. Aparent toti tineau astazi sa-mi vada antrenamentele. S-au asezat pe niste butuci din fata padurii in timp ce eu , Peter si Holden am inceput sa alergam pe langa ea . In primele 10 secunde l-am lasat pe Holden sa creada ca e mai rapid ca mine apoi mi-am strans mai bine coada incepand sa alerg din ce in ce mai rapid. Dupa ce toate turele s-au terminat eu si Peter ajunsesem primii apoi peste cam 2 minute a ajuns si Holden. Toti au inceput sa aplaude si sa rada de Holden. 
- Bine esti mai rapida , dar mai puternica decat mine nu , spune acesta tragandu-si sufletul. Am mers in sala de antrenament unde au urmat 5 minute de incalzire apoi am luat pozitie de lupta la fel facand si Holden. A incercat sa ma atace vrand sa ma lovesca cu piciorul in coaste iar in ultima secunda i-am prins piciorul introcandu-l si aruncandu-l pe jos. Am asteptat 3 secunde sa se ridice si am hotarat sa incep cu o simpla lovitura in burta cu genunchiul. Am continuat apucandu-l de umeri si aruncandu-l in unul din pereti. Cred ca am auzit si cateva oase cum i se rup. Holden s-a ridicat maraind si venind spre mine incercand sa ma loveasca cu ghearele ce numai ce au aparut. In acest moment ma avantaja faptul ca eram scunda astfel aplecandu-ma doar doi centimetri si trecand pe sub mansa apoi l-am lovit cu piciorul direct in coaste si folosindu-mi forta l-am impins pe jos . Nu am realizat cand s-a ridicat si m-a apucat de gat trantindu-ma cu putere de pamant. Am scancit in surdina cand spinarea mi-a pocnit tinandu-mi mainile pe mainile lui Holden care erau inca situate pe gatul meu. Nu apasa, nu voia sa ma sufoce pur si simplu ma tinea lipita de pamant. I-am apucat mana dintr-o miscare intorcandui-o intr-un mod neomenesc, auzindu-se cateva pocnituri. S-a dat trei metri in spate fixandu-si oasele inapoi, timp in care m-am ridicat. Muschii imi erau incordati si eu aveam pumnii stransi in dreptul pieptului si genunchii putin indoiti. M-am dus rapid la el profitand de neatentia sa si l-am apucat de mana dreapta intorcandu-ma cu spatele ea fiind in dreptul umarului meu drept si cu nici jumatate din forta l-am tras de mana trantindu-l pe jos apoi i-am dat un picior in stomac cu putere , zburand la 5 metri departare. M-am dus rapid la el dandu-i un pumn in fata , spargandu-i buza . Acesta avea ochii aurii la fel cum mi se facusera si mie. Adrenalina imi pulsa in vene amandoi respirand sacadat si fiind transpirati insa niciunul nu se oprea. Am vrut sa-i dau un alt pumn dar mi-a prins mana intorcandu-mi-o la spate si apoi facandu-mi vant in fata eu facand contact cu podeaua rece. M-a ridicat in aer tinandu-ma de gat. Nu mai aveam aer insa mi-ar fi dat drumul imediat castigand .Nu vreau sa pierd in fata lui asa ca mi-am folosit magia impingandu-l cu putere in piept. Niste unde s-au vazut cand Holden a zburat in cealalta parte a salii . Daca el isi foloseste ghearele si eu imi pot folosi magia. Am cazut cu un genunchi in pamant si unul ridicat. Mana dreapta fiind in pamant si cealalta stand ridicata spre spate . Mi-am ridicat fata simtind cum tremur de putere. 
- Kaya gata ! spune Peter vazand ca devenisem nervoasa . Incercam sa-mi tin nervii in frau pentru a nu elibera Infernul si era al dracu de greu. M-am ridicat in picioare simtind cum valul de magie din mine va iesi si nu il pot opri. Am strigat de durere si m-am prabusit pe jos dupa ce am vazut cum scaunele zboara in parti.

     Din perspectiva lui Xander


               O priveam atent pe Kaya cum se lupta pana Holden o ridica de gat in sus. In cateva secunde pana sa ma ridic si sa ma duc la ei Kaya l-a impins pe Holden cu putere , unde putin transparente aparand la contactul mainilor lui Kaya cu Holden , acesta zburand in celalalt capat al holului. Peter s-a ridicat de pe scaun tipand la Kaya sa termine iar eu vedeam ca ochii i se facusera aurii nestiind ce inseamna. Pana sa ajunga Peter la ea Kaya s-a ridicat strigand de durere din ea iesind un fel de explozie de putere. Ea emanand unde mult mai mari decat cele cu care se confruntasera Holden . Pamantul a vibrat sub picioarele mele si cand am dat sa fug spre ea acele unde au ajuns si la mine in cateva secunde aruncandu-ma 5 metri in spate exact ca la o explozie adevarata. Am stat cateva secunde procesand ce naiba s-a intamplat apoi mi-am intors capul spre ceilalti care erau in aceeasi situatie ca mine doar ca ei erau trantiti pe scaune in timp ce eu eram pe podea jos la cativa metri de Peter. Cand mi-am directionat privirea spre Kaya aceasta zacea pe jos tremurand cu ochii inchisi. 
- Kaya ! tip fugind la ea si luand-o in brate speriat. Iubire trezeste-te ! Hai printesa deschide ochii! spun zguduind-o. Ce s-a intamplat cu ea!? strig catre Peter care se ridica in picioare
-Calmeaza-te e bine. Se va trezi in cateva ore , a avut un exces de putere, spune calm.
- Cateva ore!? tip exasperat. Se intampla des? spun ingrijorat
- Nu , e a doua oara cand i se intampla , spune linistit, are nevoie de odihna , adauga iar eu o iau stil mireasa simtind cum nu mai tremura si mergem inapoi in casa. Am asezat-o pe pat cu grija fiindu-mi frica ca o pot sparge in orice moment cu forta mea. 
- Xander va fi bine , spune Jason punandu-si mana pe umarul meu in timp ce eu ma asezasem in pat langa ea luandu-i mana intr-ale mele si sarutand-o tandru. Nu pot descrie sentimentul de panica care ma cuprinsese cand am vazut-o zacand pe podea tremurand inconstienta. Puteam simti ca e in dureri insa nu ma lasa sa ii iau eu durerea si nu inteleg de ce. Faye si Deborah au stat cam o ora iar Chloe si Chase 15 minute dupa care s-au dus sa aiba grija de Holden care era ranit. E vina lui ca ia acceptat provocarea , nu e ca si cum cu cateva minute inainte s-o faca i-am zis ca e Infernul iar parintii ei sunt Lucifer si Demonul Suprem . Demonul Suprem ..... un titlu puternic pentru o femeie puternica. Imi pare rau ca mama ei a murit si a trebuit sa se inchida in ea . Inca incerc sa patrund prin acele ziduri create cu multa suferinta si ura. 

             Trecusera deja 3 ore si copila mea nu s-a trezit inca, devenind din ce in ce mai ingrijorat. Era extrem de palida ,cateva fire rebele de par standu-i pe fata. M-am inclinat spre ea dandui-le dupa ureche .
- Haide printesa , trezeste-te , stii ca am nevoie de tine , ii spun in soapta apucand-o ferm de una din maini. Peste cateva minute genele sale au inceput sa se foiasca nelinistite. Abea acum observasem ca era transpirata si cand am vazut cum isi foieste corpul speriata si deschide gura sa ia aer stiam ce se va intampla si totusi tot m-a facut sa tresar. A tras lacoma aer in plamani ridicandu-se in fund si tipand speriata si indurerata. 
- Ce nai.... spune Chloe din tocul usii iar eu m-am repezit spre Kaya infasurandu-mi o mana in jurul abdomenului sau cealalta fiindu-i pe par soptindu-i la ureche incet:
-Shh shhhh , calmeaza-te esti in regula, sunt aici , sunt aici , e totu ok ,spun si se opreste din tipat incet incet dar pieptul ei inca miscandu-se de sus in jos mult prea rapid . Gata iubito sunt aici pentru tine, spun punand-o usor inapoi pe perna sarutand-o pe frunte . 
- O Doamne Kaya , esti bine? spune Chloe venind la marginea patului 
- Îhî , ingana micuta reglandu-si respiratia . O mangaiam usor pe par sarutand-o pe frunte . 
- Doamne ce m-ai speriat , ii soptesc la ureche .
- L-am invins pe Holden? spune iar eu incep sa rad
- Da printesa , l-ai invins.
- E ranit rau?  spune putin ingrijorata
- Inca nu am fost in camera lui , spun si se ridica atat de brusc incat ma sperie. Fuge in dressing dupa ce face dus si iese intr-un maieu larg cu o cruce neagra si colanti negri ce ii scoteau apetisantul posterior in evidenta. Arata ilegal de bine pentru varsta ei. Eu la 16 ani abea de treceam pe la sala.
- Hai la el , spune luandu-ma de mana . Am parcurs holul pana la camera unde era el . Cand am intrat tocmai isi pansa niste rani. Kaya a chicotit zambind diavoleste. 
- Dracusor impielitat, maraie Holden . 
- Da da cum zici tu , spune apoi se asigura ca e bine si coboara scarile la bucatarie. Si-a facut ciocolata calda , facandu-mi si mie si cand a dat sa se aseze pe canapea am vazut-o cum isi strange ochii si i-am simtit si eu o particica din durere. 
- De ce nu mi-ai zis ca te doare? spun asezandu-ma langa ea , ea foindu-se cateva secunde .
- Nu ma doare, spune rece. Urasc cand e rece si pretinde ca n-are nimic.
- Kaya si eu simt ce simti tu , spun punandu-i ferm mana pe picior . 
- Nu pot iesi din lupta cu un varcolac fara nicio zgarietura! Nu sunt asa puternica! aproape tipa dupa muscandu-si buza de jos 
- Esti cea mai puternica fata pe care am vazut-o, spun luandu-i fata in palmele mele si privind-o in ochi. Am sarutato apasat, raspunzandu-mi imediat cu pasiune. Cand am dat sa-i pun mana pe sold a tresarit . 
- N-am nimic, spune vrand sa ma sarute dar ma feresc si o fixez cu privirea serioasa. Sunt doar niste vanatai bine? N-ai de ce sa iti faci griji .
- Arata , spun uitandu-ma la abdomenul sau . A scancit infundat ridicandu-si putin maieul . Avea cateva zgarieturi adanci inca deschise si multe vanatai. Trebuie sa te bandajezi , spun ridicandu-ma si se ridica si ea odata cu mine. Am mers in baie unde am bandajat-o cu grija. Dupa ce i-am analizat fiecare pansament asigurandu-ma ca e in regula ne-am intors pe canapea . Ne uitam la un serial cand Kaya a primit un mesaj si s-a incruntat. 
-Ai avut noroc, spune Holden coborand cu greu scarile si uitandu-se la Kayala fel ca mine.
- Am antrenamente cu Tasha , spune derutandu-ma. Lidera sabatului , spune luminandu-ma.
- Acum? spun trist ca nu putem sta mai mult
- In 10 minute, spune urcand scarile apoi coborand imbracata cu un tricou, colanti si un hanorac , toata fiind in negru. 

       Ieeee capitol nouuu ! Pareri? Nu sunt sigura de cat de repede voi posta next avand in vedere ca o sa am simulari dar voi incerca sa postez mai des. *Necorectat*

Demon cu sentimenteWhere stories live. Discover now