Sunt sora ta idiotule!

61 2 1
                                    

Tori'S Story

Zayn si Cat erau suparati pe noi pentru ca am plecat in oras fara ei. Stateau amandoi pe canapea bosumflati cu mainile in san.

-Hei, ce s-a intamplat ? intreaba Ni.

-Nu asa se face Horan. Reproseaza Cat

-Ne , ne, ne. Noi tocmai ce voiam sa mergem in oras cu voi . Nu asa se face Justice. Continua Zayn.

-Am crezut ca ati patit ceva. Tocmai ce i-am anuntat pe Liam , Jade , Robbie si Louis...

-Va imaginati ce ati facut idiotilor ? continua Zayn. Tocmai atunci se deschide usa rapid. Ne trezim intr-o imbratisare stransa din partea celor care intrau pe usa. Da, Liam , Lou, Rob si J .

-Unde ati fost dobitocilor ? Întreabă Liam .

-Da, până și Colin si-a făcut griji pentru voi, nu v-a văzut toată ziua! Răspunde Jade, apoi îl săruta pe Liam , care era vizibil nervos.

De sus se aud niște tropăituri de câine. Ăsta E Colin. Sare pe mine foarte , foarte tare , încât cad pe jos. El începe să mă lingă pe toată fața. Îl ador pe Colin. E sufletul meu, în miniatură. Adică, E un fel de Niall! L-am primit de la el la aniversarea mea și a lui. I-am pus numele Colin. Avem poze și pe instauram cu el.

-Hei iubire, spun și el latră. Și eu mă bucur să te văd . spun din nou și el da din coada . Îl ridic în brațe și ne punem pe canapea. Eu mă apropii de el și îi dau un pupic în bot. Ce ?
"Ar trebui să te speli pe dinți și să te dezinfectezi desteapt-o , doar E un câine, și da, știu ca îl speli pe dinți după fiecare masă și dimineață și seara, și îl îngrijești mai mult ca pe tine , dar gandeste-te ca ar putea sa bea apă din toaletă , sau să facă alt ceva cu gura ăia, gen să se spele acolo unde..." Mă trezește la realitate conștiința mea.

Uit de asta și mă uit la ceilalți care sunt dezgustați mai puțin Niall care era defapt topit. Adora animalul ăsta. Ca și mine. El doar se aproprie de mine și mă săruta dar nu vreau să îi răspund știind ca trebuie să mă spal pe dinți, dar cedez. Și începe sa mă sărute dulce, apoi se desparte din sărut.

Cât de drăguț... Colin sare în brațele lui și se conformează. Apoi își ridica capul și îi da lui Ni, un sărut pe obraz. Cât de dulce poate fi acest cățeluș... Adorabil .

-Adorabil! Spun eu entuziasmata .

-O..o...k spune Jade. Asta a fost ciudat. Cum poți săruta un câine, Tori, ce ai pățit. Cum de poți face asta ?

-Cum să nu îmi sărut Bichonul Preferat ?

-Ăla E doar un ghemotoc de blană , puricos. Iac, și scârbos.

-Jade, în primul rând , Colin este parte din sufletul meu, pentru ca l-am primit de la Niall, iar în al doilea rând, nu E scârbos. El doar are sentimente . El E un prințișor. Spun , iar Colin fuge în sufragerie. Mai apoi se aude o spărtură. Colin. Mă duc în sufragerie și îl văd lângă o vază spartă. Oh nu. Asta nu E bine. E vaza lui Zayn , de la tatăl lui, de când au calaltorit în Egipt. Nu E de bine.
-Poftim ? Exclamă Zayn uimit.

-Zayn, îmi pare ...

-Nu . Tori, deasjuns . Câinele asta E o pacoste, de o săptămână, de când este aici, el face tot praf. Hainele, canapeaua, baia, livingul, pernele , perdelele, mâncarea, telefonul, scrisorile, bibelourile din turneuri, fotografiile cu familia, oglinda, FIXATIVELE, Tori, fixativele, și acum asta ? Mie îmi E de ajuns. Am terminat-o cu Colin. Zău, dacă mai face ceva, eu îl duc la adăpost, la dresaj , sau îl voi tunde chel, și va ajunge ca o pisica egipteană, doar cu pielea, carnea și oasele, fără blană. Voi scăpa de această oaie , și părul îl voi dona oamenilor cu, cancer. Dacă nu se potolește, fi sigură ca îi voi rupe labele și i le voi băga în fund. Țipa Zayn la vine, cu venele de la tâmplă umflate și foarte roșu la față.

Victoria's LoveDonde viven las historias. Descúbrelo ahora